Murat hocam sorun yoksa ne yapacaksın seri numarayı veya üreticinin yazılımını demişti ama benle servis iletişime geçip geri istedi güncelleyip bilgileri gönderdiler demekki tam güncellememişler. Arkadaşım Legion bilgisayarın anakartını değiştirmişler onun seri no, model no ve model ismi girmişler ama benim söylediğim sistem bilgisinde gözüken bilgiler girmemişler arkadaşıma
Arkadaşı 15:00'da arayacaklar ona göre bende yönlendireceğim cihazı. Vantage'de oyun modları yok ve IDEAPAD olarak gözüküyor arkadaşın bilgisayarı.
Benim Ideapad 330-15ARR Freedos işletim sistemli, Ideapad 700-15ISK ise Windows 10 ile alınmış bilgisayar.
Benim Ideapad 330-15ARR cihaz;
Anakartı değiştirilmemiş Ideapad 700-15ISK
Seri numarası, model numarası ve model ismi girildiği halde Lenovo araç çubuğunda önceden modeli yazıyordu, Legion olan arkadaşta anakart değiştirdikten sonra IDEAPAD yazıyor saçmalık. Bunlar hep Lenovo Türkiye servisinde değiştirilmiş orijinal anakartlar. Bunlara hazır üretilip gönderildikleri için ve bu anakartları da farklı donanımlara sahip oldukları için o bilgiler değiştirdiği bilgisayara göre servis tarafından girilmesi gerek
@Recep Baltaş Belki Lenovo ile iletişime geçip bu durumu şikayet edebilirler. Lenovo servisi bunu çok yapıyor güncellemiyorlar değiştirince bilgileri. Bilgisayar benim işimi görüyor iade istemiyorum, değişim de yapamıyorum satıcı da yok bu bilgisayar uzun süredir stokta kalmamış. Bu özellikte cihaz alsan aldığımın 2 katı neredeyse fiyat vereceğim laptop da lazım.
Bu bilgisayar arkadaşımın Legion cihazın anakartını değiştirmiş geçen hafta onda da aynı