Çözüldü Mavi Ekran Memory Management Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafabildik13

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimde anakart işlemci yükseltmesi sonrası sürekli mavi ekran almaya başladım. Bilgisayarımı kullanamaz durumdayım. RAM'lerim Memtest86’da temiz çıktı. HDD ve SSD HD Tune testinde temiz çıktı. BIOS güncel. Sorun nedir? Minidump dosyasını ekledim, lütfen yardım edin.

Çözüm
RAM'lerimi Memtest86 ile, disklerimi HDTune ile test ettiğimde hatasız çıkmıştı. Tüm işlemleri denedikten sonra, yeni satın aldığım işlemci ve anakartı servislerine gönderdim. Anakart problemsiz olarak geri döndü, işlemci problemsiz olmasına rağmen, değişimi sağlanmış olarak geri döndü. Tekrar denediğimde sorunum hala devam ediyordu. Daha sonra sorunun RAM kaynaklı olduğuna karar verdim. RAM'lerimi sattım ve yeni RAM satın aldım. Sorunum çözüldü. RAM'lerim sorunsuz olmasına rağmen, sanırım yeni nesil anakartlarda eski nesil RAM'lerin desteği bulunmuyor. Hala anlayamamış olmama rağmen sorundan kurtuldum. Bu tarz sorun yaşarsanız diye bu mesajı bırakıyorum. Sorun yüksek ihtimal RAM'lerde çıkıyor.
Murat bey, öncelikle herkese çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim. Beni sakın yanlış anlamayın, ancak bu üslupla yardımcı olacaksanız gerçekten olmayın. Daha önce de söylemiştim, sürekli azarlar gibi konuşuyorsunuz ve azar yemek yerine, gerçekten sorunuma başkasının yardımcı olmasını bekleyebilirim. Teşekkürler, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…