Mavi Ekran, Otomatik Onarım ve Siyah Ekran Hatası

xstrayder123

Megapat
Daha fazla  
Ben oyuna giriyordum. Bir den PC ve diğer dış bileşenler (klavye gibi) dondu. Sonra güç tuşundan kapadım. Açtığımda ise mavi ekran önüme geldi. Çok kısa bir süre ile gitti. (Kişisel bilgisayarınız yazıyordu) Sonra otomatik onarım hazırlanıyor dedi.

Tekrar siyah ekran geldi ve gitti. Kişisel bilgisayarınız tanımlanıyor falan dedi. Sonrasında Disk hataları düzeltiliyor çıktı. Tamamlama işlemi 1 saatten fazla sürer yazdı ve tekrar otomatik onarım hazırlanıyor dedi. Yine siyah ekran ve böyle döngü içinde sürüyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

PC : CASPER PC - WİNDOWS 8.1

Son düzenleme:
Yok öyle bir şey, hiç birşeyim yok. Bir oyun için harici disk var o da dolu sayılır. Ne yapacağım ya, olmuyor döngü devam ediyor. Bende kapadım.

HELP, ne olur pc'yi alalı 11 ay oldu. 2013'ün sonları, bugün de pazar tatil :(

Bilen yok galiba çözümü? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı hata çıktı kurtardım, 5/6 gün falan kullandım sonra senin dediğin gibi oldu. Harddiskte virüs var, bu virüs sistem onarımı gideriliyor falan diyor sonra gelişmişe otomatik giriyor. Yani hdd'de problem var, bilgisayarı sıfırladıysan bu sorun iyice artar ve sürekli tekrar eder. Anlaşılacağı gibi hdd bozulmuş, eğer garantin varsa ücretsiz tamir ediyorlar.

Bende de aynı hata çıktı kurtardım, 5/6 gün falan kullandım sonra senin dediğin gibi oldu. Harddiskte virüs var, bu virüs sistem onarımı gideriliyor falan diyor sonra gelişmişe otomatik giriyor. Yani hdd'de problem var, bilgisayarı sıfırladıysan bu sorun iyice artar ve sürekli tekrar eder. Anlaşılacağı gibi hdd bozulmuş, eğer garantin varsa ücretsiz tamir ediyorlar.
Virüs olduğunu bu şekilde anlayamazsın ve "sistem onarımı gideriliyor falan diyor " diyen sistemdir virüs değil.
Bilmeden yorum yazmayın.

Garanti var 2 yıllık.

Evet baktım AHCI MODE yazıyor değiştireyim mi?

Nasıl kurtardın?

Garanti varsa hiç sorun değil merak etme. Eğer içindekiler önemli ise servise verirken bunu belirt. Sistemde Bad Sector olabilir. Sakın bilgisayarı kapatmayın açık dursun sabırla bekleyin. Kendini onarıyor olabilir. Ayarlarla oyamayın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı