Bilgisayara format attıktan, Windows 10 64 Bit yüklendikten sonra 10 gün içinde falan bu hatayı alıyorum. Bazen 2-3 gün sürebiliyor bu hata ile karşılaşmam. Bazen belki 1 gün sürmüştür tam hatırlamıyorum ama sürekli oluyor. Bu problemden sonra Windows açılmıyor. Yeniden format atmak zorunda kalıyorum.
Bu arada Windows'u C:'ye yüklemek istediğim zaman altta bir uyarı görünüyor, üstüne basınca "Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir..." yazıyor. Bununla beraber Windows'u kurabiliyorum. Aynı uyarı diğer bölümler için de çıkıyor. Not: En son formatta, HDD GPT idi onu geri MBR'ye çevirdim. UEFI kurulum yapmadım.
RAM'den mi HDD'den mi kaynaklı bilmiyorum. 8 GB RAM'imi 4 sene önce sıfır almıştım.
@claus
Bu arada yazım denetimi sistemi düzgün çalışmıyor.
Bu arada Windows'u C:'ye yüklemek istediğim zaman altta bir uyarı görünüyor, üstüne basınca "Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir..." yazıyor. Bununla beraber Windows'u kurabiliyorum. Aynı uyarı diğer bölümler için de çıkıyor. Not: En son formatta, HDD GPT idi onu geri MBR'ye çevirdim. UEFI kurulum yapmadım.
RAM'den mi HDD'den mi kaynaklı bilmiyorum. 8 GB RAM'imi 4 sene önce sıfır almıştım.
@claus
Bu arada yazım denetimi sistemi düzgün çalışmıyor.