Kaan HH Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #1 Selamlar, son 2 haftadır bilgisayarım oyun oynarken mavi erkan verip kapanıyor veya 3 dk'lığına donuyor ve kendine geliyor yada oyunu komple kapatıyor. Oyunla alakası yok her oyunda böyle. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2014
Selamlar, son 2 haftadır bilgisayarım oyun oynarken mavi erkan verip kapanıyor veya 3 dk'lığına donuyor ve kendine geliyor yada oyunu komple kapatıyor. Oyunla alakası yok her oyunda böyle. Yardımcı olursanız sevinirim.
Scorpions Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #2 Ben oyun oynamasam bile donuyor normalde donmazdı birde format atarken bootmrg is corrupted diyor napıcam bilmiyorum Artı 0 Eksi
Ben oyun oynamasam bile donuyor normalde donmazdı birde format atarken bootmrg is corrupted diyor napıcam bilmiyorum
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Aralık 2014 #3 Minidump Dosyalarını Upload Etme Dosyaları paylaşın. Artı 0 Eksi