Çözüldü Mavi ekran "WATCHDOG_VIOLATION" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

EgeEvcil

Decapat
Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 1050.
İşlemcim: Intel Core i7-6700 CPU 3.40GHz.
Başka gereken sistem özelliği var mıdır?
Herhangi bir oyunda Alt Tab atınca mavi ekran alıyorum ayrıca mavi ekran hata kodu: WATCHDOG_VIOLATION.

Ve DMP verilerini Google Drive'a yüklenmiyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Maalesef ki DMP dosyalarımı paylaşamadım hiçbir yere yüklenmedi fakat ben sorunun çözümünü PC sıfırlayarak buldum ban 1S cming e buradan teşekkür ederim yine de yardımda bulunmak istedi ama maalesef DMP dosyalarını paylaşamadım büyük ihtimallede 3. parti bir yazılımdan böyle oluyordu. Şu anda hiçbir Alt Tab'ta PC mavi ekran vermiyor.
1608740337962.png

Dosya boş.

Böyle olmasının yüklenmemesi için bir sebep mi hiçbir yere yüklenmiyor çünkü MediaFire'ı da denedim Dosya tc'yi de denedim.

Dosya Ekleri

• dmppp.PNG
    dmppp.PNG
    4,7 KB · Görüntüleme: 57
Maalesef ki DMP dosyalarımı paylaşamadım hiçbir yere yüklenmedi fakat ben sorunun çözümünü PC sıfırlayarak buldum ban 1S cming e buradan teşekkür ederim yine de yardımda bulunmak istedi ama maalesef DMP dosyalarını paylaşamadım büyük ihtimallede 3. parti bir yazılımdan böyle oluyordu. Şu anda hiçbir Alt Tab'ta PC mavi ekran vermiyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı