Mavi ekran

Vanguard'ı ve Easy Anti Cheat'i kaldırın. Temp klasörünü temizleyin. Bazı dosyalar silinmeyebilir, sorun değil. BIOS'unuz eski kalmış, buradan güncelleyin.

Ekran kartınızda da sıkıntı var. DDU ile şimdikini kaldırıp en güncel sürücüsünü kurun.

Vanguard'ı ve Easy Anti Cheat'i kaldırın. Temp klasörünü temizleyin. Bazı dosyalar silinmeyebilir, sorun değil. BIOS'unuz eski kalmış, buradan güncelleyin.

Ekran kartınızda da sıkıntı var. DDU ile şimdikini kaldırıp en güncel sürücüsünü kurun.
Tesekkur ederim.

Rica ederim. Sorununuz çözülürse veya devam ederse geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su anlik bir şey yok gibi gozukuyor BIOS haric dediginiz her şeyi yaptim. İleride bir şey olursa soylerim.
Tamamdır. Devam ederse BIOS'u güncelleyin ve yeni minidumpları atın. 1 gün içinde sorun yaşamazsanız sorununuzu çözüldü olarak kabul edebiliriz sanırım.

Tamamdır. Devam ederse BIOS'u güncelleyin ve yeni minidumpları atın. 1 gün içinde sorun yaşamazsanız sorununuzu çözüldü olarak kabul edebiliriz sanırım.

Sorunum hala deva ediyor. Mavi ekran yedikten sonra yeniden PC baslayinca aninda gene mavi ekran yiyor. Bu ust uste 4 kere oldu 2 gun once RAM ve islemci sogutucusu almistim, sorun onlarda olabilir mi acaba? Minidumplari atayim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizi stres testine sokun. Soğutucuyu takarken çok bastırmadınız değil mi? BIOS'unuzu ve ses sürücünüzü güncelleyin. Sonra da belleklere test yapıp sonucunu paylaşın.

İşlemcinizi stres testine sokun. Soğutucuyu takarken çok bastırmadınız değil mi? BIOS'unuzu ve ses sürücünüzü güncelleyin. Sonra da belleklere test yapıp sonucunu paylaşın.

Stock sogutucutu cikarirken islemciyle beraber geldi ondan dolayi olabilir mi ama bir yamulma gormedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı