Mavreciks 10.9.5 Dual BOOT Sorunu

uykuculinux

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben çift HDD'li noteboooka Mavreciks kurdum. Ekran kartı ve ses kartı tamam şuan düzgün çalışıyor fakat benim PC'de EFI yok. Eski BIOS'lardan Windows ve MAC ayrı disklerde Dual BOOT yapamayınca sadece diskin birini MAC'e ayırdım.
Ne yaptımsa olmadı. Formda eski BIOS'lar için yazılmış bir yaz vardı. Onu yapınca da "boot0ss: error" hatası alıyorum.
Bu arada kurulumu Clover ile yaptım Mavreciks 10.9.5.
Forumda bu konu ile ilgili yazı da var. Onu da denedim fakat değişen hiçbir şey olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • MSI GT683R
  • İntel i7
  • Vga Nvidia GTX 560m 1.5 gb GDR5
  • Led Panel 1980*1080

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynen öyle yaptım; Önce Hwsensor ve Fakesmc kurdum daha sonra Colver ve Clover Configırator kurdum.
Daha sonra mount EFI dedim. EFI bölümündeki clover dosyasını alıp MAC kurulu bolumdeki clover dosyası ile degiştirdim. Ama açılışta boot0af: error hatası alıyorum sitede bununla ilgili bir yazı var. Bu hatayı gidermek için onuda yaptım ama da fayda vermedi.

Dosyaları değiştirmede de denedim olmadı. Bunun üzerine bukalemun kurdum oda bu sefer "boot00 error" hatası verdi açılışta.
Fakesmc kurarken uyarı hatası veriyor. Fakat yinede kurulacak diyor ondan olabilir mi ?

suan İatkos ml2 10.8 yukeledim
harici bir boot ile ugrasmama ve ekran ile ugrasmamam gerek kalmadı hatta ekran kartında kırılmalar yok mavericks ve yosmitede ekranda krılmalar oluyordu ozellikle storede ama suan sıkıntı kalmadı
ses kartınıda kurdummu deme keyfime
Herkeze iyi Hackintoshlar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı