Max 1900 TL Herşey Dahil Sistem Toplama

Hamsi

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2015
Mesajlar
113
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar maksimum 1900 TL ye bir sistem toplamak istiyorum. 1900 TL' ye monitör, klavye, fare ve hoparlör dahil olması gerekiyor. Ben webdenal.com sitesinden şöyle bir sistem düşündüm;
•i3 4160
•Msı H81M-P33
•Kingston HyperX savage 8 gb ram
•Msı gtx 750 ti
•Kingston v300 120 gb ssd
•Aerocool 500W
•Acer K222HQLBD
•Everest KB-517U
•Frisby FM-120WM
•Snopy SN-21
Elimde sabit disk olduğu için ssd almak istedim. Sizde bu sistem beni 3-4 yıl oyunlarda idare eder mi? Ben o kadar yüksek oyunlar oynamam en fazla h1z1 oynarım.
 
Son düzenleme:
Sistem iyi fakat forumca Frisby, Everest, Snopy gibi markaları önermiyoruz. İstersen SSD yi çıkarıp ekran kartını yükseltebilirsin. GTX 750 Ti yerine R7 265 alman daha iyi olur.
 
1900 Liraya sistem alacaksan dostum 1500 Liralık APU bir sistem alırsın. Diğer bileşenleri'de kendine uygun bir mouse ve klavye seçersin. Monitör olarak ;

ASUS 19.5" VX207NE Monitör

Klavye olarak kendim kullanıyorum. Gayet kaliteli hiç Frisby falan alma

LOGITECH K120 Q KLAVYE USB

Mouse olarak Logitech önerdim. Bana kalırsa Frisby ve Everest gibi markaları alma bende kullanıyordum. Hafif bir elimi önüme atmamla önünde plastik elimi kesmişti.

LOGITECH G300s GAMING MOUSE

Sisteme gelirsek bilgisayar toplamasını bilmiyorsan Teknobiyotik sitesi Technopat'ın tam olarak tavsiye ettiği sistemin satışını yapıyor. Yaklaşık 50-60 lira aşıyor sanırım. Ekipman konusunda ayarlamalar yapabilirsin. Veya başka bir sitede ucuza alabilirsin.

AMD A10-7870K, 8GB Ram, 120GB SSD, 1TB HDD 500W Oyuncu Bilgisayarı

Ve son olarak'ta H1Z1 oynadığını söyledin. Bir bakmanı tavsiye ediyorum.

AMD A10-7870K H1Z1 Performans Testi - Technopat
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı