Max. 4500 TL'ye Oyun PC Toplama

Anakartı gaming 5 yapabilirsiniz.Neden gaming 3 nereme yetmiyo diyecekseniz ileride yeni bir sistem toplamak yerine sistemi güçlendirip 2.bi 970 takabilirsiniz.Msi gaming 5 ve g7 incelemesini youtubede bulabilirsiniz. :D

Bileşenleri böyle değiştirin sistem tamamdır.Eki Görüntüle 86438
son.jpg

HOCAM EN SON HALİ

Anakartı Gaming 5 yaparsanız süper sistem olur. Ancak HDD' yi caviar black alırsanız çok azda olsa hız elde edersiniz. En azından loading ekranları hızlı geçer. SSD konusunda Samsung iyidir. Kingston' da alınabilir seçim sizin.

Anakartı Gaming 5 yaparsanız süper sistem olur. Ancak HDD' yi caviar black alırsanız çok azda olsa hız elde edersiniz. En azından loading ekranları hızlı geçer. SSD konusunda Samsung iyidir. Kingston' da alınabilir seçim sizin.

Hocam tavsiyerleriniz üzere Gaming5 yaptım.
Adsız.jpg

Önerileri ve yorumları için @Recep Baltaş 'ı da bekliyorum yardımcı olursa çok memnun kalırım :)

Son düzenleme:
Hocam şimdi süper olmuş.Bu bilgisayar size bayağı yetecektir.Bende yakın zamanda toplıcam.İşlemciyi i7 4790k yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse.Hayırlı olsun . :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı