Max 600 Tl bütçe için Windows phone mu Android mi ?

l525 aveada satışta 529 tl 3 aydır kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayın hocam. İlk defa sizde duydum böyle sorun. Muhtemelen donanımsal sorundur. Bir sürü Lumıa kullanan var, çoğu memnun.:)

HTC 8S Kullanıyordum söylediğim tüm sorunlar ve fazlası onda da vardı. L920'de de var. :D Sırf saydığım sorunlar yüzünden android'ide geçtim ya, ve satmak istediğinizde de ucuza gidiyor. HTC 8S'i 300'e satmıştık.

Oyun oynayacağım diyorsanız 1gb ram'lik L525 öneririm. Onun haricinde ekran büyüklüğüne önem veriyorsanız L625 öneririm. L625'i kendim kullanıyorum gayet güzel ve hiç bir donma, kasma sorunu yok. :)

Android telefon almayı düşünmeyin. Stabilite sorunu, her oyunun istediği gereksiz izinler, açık kodlu olduğundan telefonunuza bulaşan virüsler, gereksiz yere yer tutan dosyalar vs. vs. Kısaca bu saatten sonra Android telefonlara yönelmeyin, Wp veya bütçeniz el veriyorsa IOS telefon alın.

Eğer ikinci el kullanmaktan çekinmezseniz ikinci el 820 925 gibi telefonları 600-800 arası fiyatlara bulabilirsiniz. 525 ekranı küçük ve performanslı fakat 925teki görüntüyü asla veremez. Android tercih etmeyin. Tercih edecekseniz gmd 16 gb almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı