Max Payne 1 vs Mafia 1

Mafia 1 insanı çok uyuz eden yapıya sahip bir oyun ve bu oyunu çok abartan bir kesim olduğu için yüksek beklentiyle oynandığı zaman hayal kırıklığı yaratır, her ne kadar çıktığı yıla göre değerlendirme yapsak dahi. Bu yüzden Max Payne 1 diyeceğim, o kendi başına bir efsane.

Mafia 1 insanı çok uyuz eden yapıya sahip bir oyun ve bu oyunu çok abartan bir kesim olduğu için yüksek beklentiyle oynandığı zaman hayal kırıklığı yaratır, her ne kadar çıktığı yıla göre değerlendirme yapsak dahi. Bu yüzden Max Payne 1 diyeceğim, o kendi başına bir efsane.
Bencede. Ben Mafia 1'i zamanında oynamıştım aşırı zor. Hiçbir bölümü tekte geçemedim. Ve artık o oyun eskidi Max Payne ise hala oynanılabilen eğlenceli bir aksiyon oyunu.

Mafia 1'den bu kadar nefret edildiğini bilmiyordum.

İnsanlar gereksiz yere o kadar övmüştü. Oyun hakkında aldığım övgülere inanıp oyunu büyük bir beklenti ve hevesle almıştım çoğu ezberden konuşarak Mafia 2'den bin kat daha iyi deyip duruyordu şu dönemde yanından bile geçemez Mafia 2'nin. Bu oyuna para verdiğim için kazıklanmış hissettim. Lütfen oynamadığınız oyuna ezberden cevaplar vermeyin. Ama şunu söylemeden edemeyeceğim hikayesi gerçekten muazzam internetten hikayesini izleyin gerçekten bayılacaksınız hikayesine.

Mafia 1'den bu kadar nefret edildiğini bilmiyordum.

Hikayesi güzel fakat şu an oynanılabilir durumda değil. Mekanikler çok kötü, vuruş hissi berbat, fizikler çok kötü, grafikler zaten kötü. Yani o zaman oynanılabilir bir o oyun fakat bu yıl oynananmaz bence Mafia 1 definitve Edition daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı