Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Max Payne 3'e başlamayı düşünüyorum. Oyun nasıldır ? Ben hikayeye daha çok önem veririm. Hikayesi nasıldır ? Hikayesini anlamak için 1 ve 2'yi de mi oynamlıyım ? Bir de oyunun online modu var mı ?
1 ve 2 eski oyunlar. Problem yaşayabilirsiniz. Hikâye için şartlar ama " Ben problemlerle ugrasmam" derseniz onların hikâyelerine internetten bakabilirsiniz. Max Payne 3'ü tavsiye ederim güzel oyundur. Maksimum keyif almak için oto nişan almayı kapatabilirsiniz
Max Payne, New York polis departmanında organize suçlar biriminde görevli bir kişidir. Eline silah verdiğinizde yapacaklarını hayret ile izleyeceğimiz bir kişiliktir. Max Payne 3'ü oynayacaksan 1. ve 2. serileri bitirmen şart.
Diğer oyunlarıda bitir kısacık. Max Payne 2'yi hiç durmadan oynadım
4.5 - 5 saate yakın sürede bitti. Ama Max Payne 3'ün ara geçiş videoları still loading çok uzun sürüyo benden söylemesi.