Max Payne 3 vs The Witcher 3

Oyunda 10dk anlamsız ara sahne izleyip, 5dk aşırı yapmacık şekilde konumlandırılmış ve aşırı yapmacık şekilde hareket eden adamları vurup, bunu oyunun sonuna kadar tekrar tekrar, defalarca yapmaya devam etmek istiyor ve bundan zevk alacağınızı düşünüyorsanız Max Payne 3 oynayın.
 
Genelde hiçbir konuda Skyrim fanboyluğu yapmadım. Sadece birkaç konuda kıyas yapıldığında Skyrim Witcher'ı ezer dedim ve sonuna kadar arkasındayım dedim. Anladın mı? 😃

Witcher'ı ezecek oyun çıkmadı daha piyasaya, sen hayal dünyanda yaşamaya devam et. Senin Witcher'ı oynadığını da düşünmüyorum bende neyse.
 
Başlığı yazanın sorusuna gelirsek, oyun zevkine bağlı değişir dostum. Eğer aksiyon odaklı bir şeyler ve çok uzun sürmeyen bir oynanış arıyorsan Max Payne 3 alabilirsin. Daha ağır işleyen, hikayesine derin girmek istediğin, geniş bir evren barındıran, uzun saatler oynayabileceğin bir oyun arıyorsan ve orta çağ teması hoşuna gidiyorsa Witcher 3'ü kaçırma derim.
 
The Witcher 3 almanızı öneririm, ama seriye W3’den başlamak pek mantıklı değil. Hikayeyi, karakterleri, evreni ne kadar anlarsınız bilemem. En azından ilk iki oyunun özetlerini izlemeniz veya bir yerden okumanız daha iyi olur evrene giriş açısından.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı