Max Payne oyun serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu. Karakterleri, ortamı, neo-noir havası, hikayeyi sunuş biçimi, edebiyatı etkili olarak kullanması ve inanılmaz iyi oynanışı ile unutulmaz bir şaheser. Ayrıca müziklerini de unutmamak lazım. He bu arada bu saydıklarım 2. oyun için geçerli. İlk oyunu çok beğenmiyorum.

3. oyunu da sevmiyorum çünkü Max Payne i şort giyen kel bir adama çevirmişler. İlk açtığımda çok heyecanlıydım ama büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Nerede o eski siyah ceket giyen kalın ses tonlu havalı adam :(
Ana karakterin giydiği kıyafete göre oyun mu eleştirilir hocam yapmayın gözünüzü seveyim, Max Payne 3 gayet de taş gibi bir oyundu.

Ana karakterin giydiği kıyafete göre oyun mu eleştirilir hocam yapmayın gözünüzü seveyim, Max Payne 3 gayet de taş gibi bir oyundu.
Ben Max Payne i oyundan fazlası olarak görüyorum. Normal bir eleştirmen tabii ki de bu şekilde eleştirmez. Ama mesela kıyafeti haricinde geçtiği ortamlarda hiç Max Payne e uygun değil. Brezilya gibi bir renkli ortam serinin tonuna ters. Ama Max Payne adının prestijini bir kenara koyarsak evet güzel oyun başlı başına.

Favori aksiyon oyun serimdir. 1'i henüz bitirmedim ama seneye yenilenmiş hallerini tekrar bitirmeyi düşünüyorum.
Geçen 2'yi oynadım hala taş gibi bir oyun ve düzgün çalışıyor. Fizikler ve atmosfer harika.
3. oyun ise oynadığım en iyi saf aksiyon oyunu olabilir. Rockstar kalitesini burada da belli etmiş. Fizikler ve animasyonlar süper. Aksiyonu ve sinematik havayı çok iyi veriyor.
Şahsen Rocsktar'ın Max Payne 4 yapmasını isterim ama yapmayacağını da bilirim.
Kısacası bu seri saf, çizgisel aksiyon oyunlarının baş tacıdır bana göre.

Seriyi özetlemişsin vallahi :D

Favori aksiyon oyun serimdir. 1'i henüz bitirmedim ama seneye yenilenmiş hallerini tekrar bitirmeyi düşünüyorum.
Geçen 2'yi oynadım hala taş gibi bir oyun ve düzgün çalışıyor. Fizikler ve atmosfer harika.
3. oyun ise oynadığım en iyi saf aksiyon oyunu olabilir. Rockstar kalitesini burada da belli etmiş. Fizikler ve animasyonlar süper. Aksiyonu ve sinematik havayı çok iyi veriyor.
Şahsen Rocsktar'ın Max Payne 4 yapmasını isterim ama yapmayacağını dabilirim.
Kısacası bu seri saf, çizgisel aksiyon oyunlarının baş tacıdır bana göre.

Paranoyak bir polisi kongrol ettiğimiz, draması yüksek, saf aksiyonlu oyun. İlk oyun şuan için eski kalır ama ikinci oyun halen taş gibi. Üçüncü oyun hikayedeki en zayıf halka ama oynanış iyi.

2.oyun Mona Sax için onlarca kez oynanır, çocukluk aşkım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı