Anladım.Yüksek performans ekran kartlarında 8 GB VRAM artık oyunlarda drop yedirmeye falan başladı mesela 3070 Ti gibi bir karta 8 GB VRAM koymuşlar oyuna giriyorsunuz Ultra grafiğe çekiyorsunuz ayarları ama ekran kartının VRAM'ini aşıyor örnek veriyorum 10 GB VRAM istiyor Ultra ayarlarda ama sizde 8 GB VRAM var.
.Ekran kartınız sığmaz o kasaya.
300MM çünkü.
Sığarmış pardon ama kasanın GPU uzunluğu kısa bilginize.
Ve yine söylüyorum 8GB VRAM yetmez.
5800X'e gerek yok 5600 ile aynı performansı veriyorlar oyun olarak 5800x3D alınır ama.
İllaki 4060Ti isterseniz toplayayım.
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com PNY RTX 4060 Ti XLR8 Gaming VERTO RGB 8 GB GDDR6 128Bit (VCG4060T8TFXXPB1) DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.564,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com G.Skill RipjawsV 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL16 F4-3600C16D-16GVKC RAM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill RipjawsV 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL16 F4-3600C16D-16GVKC RAM fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill RipjawsV 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL16 F4-3600C16D-16GVKC RAM özelliklerini incele, 1.725,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.245,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çift fanlılar neden ucuz? Şu an bellek kapasitesi daha yüksek kartlara bakıyorum da.Yüksek performans ekran kartlarında 8 GB VRAM artık oyunlarda drop yedirmeye falan başladı mesela 3070 Ti gibi bir karta 8 GB VRAM koymuşlar oyuna giriyorsunuz Ultra grafiğe çekiyorsunuz ayarları ama ekran kartının VRAM'ini aşıyor örnek veriyorum 10 GB VRAM istiyor Ultra ayarlarda ama sizde 8 GB VRAM var.
Çift fanlılar neden ucuz? Şu an bellek kapasitesi daha yüksek kartlara bakıyorum da.
Bu dediklerinizin üzerine tekrar gözden geçiriyorum şu an. Sizin attığınız sisteme de bakayım ama dediğim gibi ekran kartı AMD olmazsa benim için daha iyi olur.Topladığım sisteme bir bakın derim.
.
Çok pardon bu mesajınızı görmemişim. İllali 4060TI değil de NVidia olursa hoş olur ya da derseniz bu fiyata 3k modellere inip VRAM'i yüksek alınabilir onlara da açığım.Topladığım sisteme bir bakın derim.
.
Bu dediklerinizin üzerine tekrar gözden geçiriyorum şu an. Sizin attığınız sisteme de bakayım ama dediğim gibi ekran kartı AMD olmazsa benim için daha iyi olur.
Çok pardon bu mesajınızı görmemişim. İllali 4060 Ti değil de NVIDIA olursa hoş olur ya da derseniz bu fiyata 3K modellere inip VRAM'i yüksek alınabilir onlara da açığım.
Evet bu sistem aynı düzey olmasına rağmen fiyat farkı da daha güzel. Peki ekran kartı için 4 serisinden 3 serisine düşüp VRAM'i yüksek olan birini tercih etmek mantıklı mı?Bu dediklerinizin üzerine tekrar gözden geçiriyorum şu an. Sizin attığınız sisteme de bakayım ama dediğim gibi ekran kartı AMD olmazsa benim için daha iyi olur.
Çok pardon bu mesajınızı görmemişim. İllali 4060TI değil de NVidia olursa hoş olur ya da derseniz bu fiyata 3k modellere inip VRAM'i yüksek alınabilir onlara da açığım.
Evet bu sistem aynı düzey olmasına rağmen fiyat farkı da daha güzel. Peki ekran kartı için 4 serisinden 3 serisine düşüp VRAM'i yüksek olan birini tercih etmek mantıklı mı?
Evet bu sistem aynı düzey olmasına rağmen fiyat farkı da daha güzel. Peki ekran kartı için 4 serisinden 3 serisine düşüp VRAM'i yüksek olan birini tercih etmek mantıklı mı?
Zamlar gelmeden almayı planlıyorumVRAM'i yüksek olan geleceğe daha dönük olur.
Ama VRAM için en az 3080 almak zorun oluyorsunuz.
3080 şu an sıfır olarak alınmaz bence.
4060 Ti 16 GB modeli bekleyebilirseniz iyi olur.
ASUS, GeForce RTX 4060 Ti ve RTX 4060 Ekran Kartlarını Duyurdu
ASUS, ROG Strix, TUF Gaming ve ASUS Dual ailelerine katılan yeni NVIDIA GeForce RTX™ 4060 ve 4060 Ti ekran kartlarını duyurdu. Yeni kartlar en son NVIDIAwww.technopat.net
Temmuz ayında gelecek denilmiş. 4060Ti 16GB.
Zamlar gelmeden almayı planlıyorum