RAM'i 16 GB sistemin siz 32 GB yapıp alıyorsunuz mesela.Özelleştirmeden kastınız nedir?
Anladım ben de kasa için mi söylediniz diye sordum 16 da olur şu an için sıkıntı yok. Peki bir sorum daha olacak 5 5600x stok fan ile soğur mu?RAM'i 16 GB sistemin siz 32 GB yapıp alıyorsunuz mesela.
Onun için bir CPU soğutucu almanız lazım.Anladım ben de kasa için mi söylediniz diye sordum 16 da olur şu an için sıkıntı yok. Peki bir sorum daha olacak 5 5600x stok fan ile soğur mu?
Onun için bir CPU soğutucu almanız lazım.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu site güvenilir alabilirsiniz bunu.
Bu okey gibi.Eki Görüntüle 1827418
Bunları topladım da bir eksik varsa belirtirsen sevinirim. Bir de iTopya üzerinden bir işlemci soğutucusu belirtirsen.
Ben de bir bakayım toplamayı deneyeyim ondan sonra dönüş yaparım.Eki Görüntüle 1827418
Bunları topladım da bir eksik varsa belirtirsen sevinirim. Bir de iTopya üzerinden bir işlemci soğutucusu belirtirsen.
Bekliyorum.Bu okey gibi.
Ben de bir bakayım toplamayı deneyeyim ondan sonra dönüş yaparım.
Eyvallah. Fiyat için ben bunu koymuştum ama?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Topladım.
Bu arada 5600 ile 5600X arasında fark yok 1K vermeye değmez.
Hoşunuza gittiyse alabilirsiniz.
Hocam A520 ile değişin anakartı .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.