Maxıma-4060 Ti sistem alınır mı?

Kasanın içindeki fan konumladırmasına bağlı sıcaklıklar değerleri. Oyun oynarken zaten soğutma olarak SE 214XT 5600'ü soğutacaktır. Ekran kartının soğutması zaten iyi geriye kasa daki fanlarını iyi konumlandırmanız gerek.
İtopyadan alınacağı için bunu sağlamazlar mı? Kendim bu kadar bilmiyorum çünkü.

İtopyadan alınacağı için bunu sağlamazlar mı? Kendim bu kadar bilmiyorum çünkü.
Onlar kurulumu yapar hocam. Oyun oynarken MSI Afterburner ile değerleri kontrol ediniz anormallik sezerseniz. Konu açın yardımcı olurlar bir de yaz aylarında olduğumuz için sıcaklık değerleri biraz daha artabilir.

Onlar kurulumu yapar hocam. Oyun oynarken MSI Afterburner ile değerleri kontrol ediniz anormallik sezerseniz. Konu açın yardımcı olurlar bir de yaz aylarında olduğumuz için sıcaklık değerleri biraz daha artabilir.
Tamam şu an için son olarak şunları soracağım:

HDD ve SSD aktarımı basit işlemler diye hatırlıyorum aynı şekilde işlemci soğutucuyu takmakta yanlış mıyım?

Arkadaşımın SSD'sini takmıştım, bunların da ortalama aynı zorlukta olduğunu düşünüyorum :D

Tamam şu an için son olarak şunları soracağım:

HDD ve SSD aktarımı basit işlemler diye hatırlıyorum aynı şekilde işlemci soğutucuyu takmakta yanlış mıyım?

Arkadaşımın SSD'sini takmıştım, bunların da ortalama aynı zorlukta olduğunu düşünüyorum :D
İşlemci soğutucusunu takmak kolay hocam.

İşlemcinin üstüne soğutucu yerleştireceksiniz 4 tane vida takacaksınız basit bir iş.

İşlemcinin üstüne soğutucu yerleştireceksiniz 4 tane vida takacaksınız basit bir iş.
Yâni stok fanları tak-çıkar işleminden farkı yok anladım.

Hocam fiyat farkından dolayı 8GB almayı düşünüyorum ileri zaman için sıkıntı çıkarır mı? Fiyat farkı yüksek çünkü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı