Hocam kendim farklı bir sistem topladım, ayrı bir gönderi açmıştım etiketleyeyim sizi.Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
AMD RYZEN 5 7600 6 Core, 3,80-5,10GHz, 38Mb Cache, 65W, AM5 Soket, BOX (Kutulu) (Grafik Kart VAR, Fan VAR)
AMD RYZEN 5 7600 6 Core, 3,80-5,10GHz, 38Mb Cache, 65W, AM5 Soket, BOX (Kutulu) (Grafik Kart VAR, Fan VAR)www.bizdehesapli.com
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
![]()
Deep Cool Deepcool 750w 80 Bronze Pk750d Power Supply - Fiyatı, Yorumları
Deep Cool Deepcool 750w 80 Bronze Pk750d Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Siyah Mid Tower Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB 7000/6000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bence böyle bir şey alın. Ben SSD olarak Kioxia Exerica G2'ya düşerim diyorsanız
Anakartı bununla değiştirebilirsiniz
![]()
MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com