Maximum Genç kredi kartı limiti artar mı?

Siz şubeden mi başvurdunuz yoksa uygulamadan mı? Bir de hangi bankalarda kredi kartınız var?

Şubeden başvuramam gelir beyanı için belge isterler. İlk limit arttırımı Akbank ile oldu. SMS ile 30 bin civarına arttı. Sonra aile günlük harcamalarını bu kart ile yaptık 3 ay içerisinde 100 bin limit verdi. Daha sonrasında Kuveyttürk'te bireysel emeklilik için gittim. Kredi kartı ister misin dediler 35 bin limitli kart verdiler. Bir de DenizBank'tan 4500 TL'lik kartım var.

Belli bir gelir olmadan nasıl 140k aldınız? Pek inandırıcı olmadı.

Bencede inandırıcı değil ama durum bu. 5 senedir ziraat kredi kartı İş Bankası kredi kartı kullandım bunların limiti 1000 TL 2000 TL gibi bir şeydi. Bu kartları düzenli bir şekilde sürekli kullandım ve borç aksatmadım hiç. Bir de kredili mevduat, ihtiyaç kredisi (4000 TL) çektim ve ödedim bu ürünleri kullanma alışkanlığımdan dolayı da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şubeden başvuramam gelir beyanı için belge isterler. İlk limit arttırımı Akbank ile oldu. SMS ile 30 bin civarına arttı. Sonra aile günlük harcamalarını bu kart ile yaptık 3 ay içerisinde 100 bin limit verdi. Daha sonrasında Kuveyttürk'te bireysel emeklilik için gittim. Kredi kartı ister misin dediler 35 bin limitkli kart verdiler. Bir de DenizBank'tan 4500 TL'lik kartım var.

Bencede inandırıcı değil ama durum bu. 5 senedir ziraat kredi kartı İş Bankası kredi kartı kullandım bunların limiti 100 TL 2000 TL gibi bir şeydi. Bu kartları düzenli bir şekilde sürekli kullandım ve borç aksatmadım hiç. Bir de kredili mevduat, ihtiyaç kredisi (400 TL) çektim ve ödedim bu ürünleri kullanma alışkanlığımdan dolayı da olabilir.

Kredi kart limitlerim dolu ama çok da sorun yaratmıyor çünkü nakit olarak sıkıntıda değilim. Ama kredi kartımın limitinin yüksek olmasını isterdim.

Şu ana kadar tam vaktinde ödeme yaptım. Bence o sorun yaratmaz. Gelen mesajda alabileceğiniz maksimum limiti aldınız diyor.
Bankalar faiz üzerinden para kazanıyorlar. Arada bir kredi kartının asgarisini ödeyin biraz faiz binsin. Yani borcunu tam ödeyen değil de belli bir kısmını ödeyen ama düzenli bir şekilde ödeme yapan birisi bankaların gözünde limit konusunda daha artıda oluyor. Çünkü banka faiz ile para kazanıyor o kişiden.

Şu ana kadar tam vaktinde ödeme yaptım. Bence o sorun yaratmaz. Gelen mesajda alabileceğiniz maksimum limiti aldınız diyor.
Birde limitin çok yüksek olması taksitli büyük alışverişler dışında pek bir işe yaramıyor. Çünkü ödeyebileceğin kadar harcayabiliyorsun.

Bankalar faiz üzerinden para kazanıyorlar. Arada bir kredi kartının asgarisini ödeyin biraz faiz binsin. Yani borcunu tam ödeyen değil de belli bir kısmını ödeyen ama düzenli bir şekilde ödeme yapan birisi bankaların gözünde limit konusunda daha artıda oluyor. Çünkü banka faiz ile para kazanıyor o kişiden.

Birde limitin çok yüksek olması taksitli büyük alışverişler dışında pek bir işe yaramıyor. Çünkü ödeyebileceğin kadar harcayabiliyorsun.
Ben peşin fiyatına taksitli ürünler alacağım. Faiz olur mu?

Bir de limitin çok yüksek olması taksitli büyük alışverişler dışında pek bir işe yaramıyor. Çünkü ödeyebileceğin kadar harcayabiliyorsun.

Ödeme noktasında benim bir sorunum yok. Faize çok girmem ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı