Maximum Genç Kredi Kartı Nasıldır?

Ben kullanıyorum. Yaklaşık 4 ay oldu. Başta 2000 TL limit verdiler. 1 ay kullandıktan sonra 11.000 TL'ye yükseldi limit. Şu anlık bir sıkıntı yok.
 
Çalışıyorum. Yaşım gereği bu kartın çıktığını söylediler. Limiti yükseltirken ben kendim belirlemedim. Sipariş verirken yanlışlıkla yükselttim ve 11.000 TL oldu.
 
Maximum Genç, Enpara ve Garanti bankasından kredi kartlarım var. İş Bankası ilk bankamdı kampanya olarak herkes memnun ama Spotify ücretimi öderken kabul etmeyen bankaydı o yüzden soğudum ve artık kullanmıyorum, 1.000 gaymecik borcum var onu kapattığım gibi kartımı iptal ettireceğim. Uzun süre Garanti kullandım Garantinin Bonus Genc'i var ondan memnunum.
 
Maximum Genç, Enpara ve Garanti Bankası'ndan kredi kartlarım var. İş Bankası ilk bankamdı kampanya olarak herkes memnun ama Spotify ücretimi öderken kabul etmeyen bankaydı o yüzden soğudum ve artık kullanmıyorum, 1.000 gaymecik borcum var onu kapattığım gibi kartımı iptal ettireceğim. Uzun süre Garanti kullandım Garantinin Bonus Genc'i var ondan memnunum.

Hocam merhaba. Anladığım kadarıyla uzun süredir Bonus Genç kullanıyorsunuz. Şu an Bonusta limitiniz ne kadar acaba? Benim alalı 3 ay oldu ama limit artmıyor.
 
Hocam merhaba. Anladığım kadarıyla uzun süredir Bonus Genç kullanıyorsunuz. Şu an Bonusta limitiniz ne kadar acaba? Benim alalı 3 ay oldu ama limit artmıyor.
Ya sormayın hocam garanti kadar leş bir banka yok gözümde, o zamanın cahilliğiyle sanırım Bonus'la aldatıldık. Enpara'da limitim 110K civarı ama garantide 10K limitim var şaka gibi ve garanti bankası maaş bankam, yani otomatik olarak aldığım maaş bilgisine erişebiliyor. Tek yol Enpara.
 

Geri
Yukarı