Maximum kart vs Maximum Genç kart

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sigortalı bir işe girdim. Babamın yanında sigortam başladı 2 gün önce. Kredi kartı çıkarttırmak istiyorum. Taksitle ürün almak için fakat bu olaylar nasıl oluyor bilmiyorum. Genç kart alırsam aidat falan yokmuş galiba. Fakat limitim az oluyor ve kampanyalar olmuyormuş normal maximum kartta limitim fazla mı olur? Kampanyalardan yararlanabilir miyim? Hangi kartı almak daha mantıklı? Şimdiden teşekkür ederim.

Limiti banka belirler, isteğe ve kredi skoruna göre arttırılır veya sabit kalır. Genç kart gibi kartlarda limit artışı genel kullanıcı profilinden dolayı daha az olur. Normal kart daha mantıklı.

Şu anda sigortam var kartıma yatacak her ay fakat ben onun yarısını babama vereceğim ondan dolayı limitde azalma olur mu? Bir de banka ne kadar limit verir şu an?

Teşekkür ederim. Maximum kartı önerir misin o zaman? Daha iyi banka var mıdır bundan çıkar diye önerdiğin.
Ben Garanti'yi tavsiye ederim. En bol kampanyalara sahip kartlar Bonuslar. Onun dışında kişiye özel kampanya da oldukça fazla ve aidatı fazlasıyla iade ediyorlar. Her iki kart da bende var, çoğunlukla Bonus'u kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı