Maximus V Formula z77 sistem toplama

• Konuyu başlatan sabricem12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.214
S

sabricem12

Ziyaretçi
Öncelikle herkese iyi günler,

PC konusunda profesyonel olmasam da kendi çapımda 1-2 haftadır araştırıp topladığım sistemi size sunmak istiyorum ki siz görün nerde yanlışım var veya neleri değiştirmeliyim tartışalım ve en iyisini alıyım.

Sistem

• Kasa: Cooler Master HAF X 942
  • Anakart: Asus Maximus V Formula z77
  • Islemci: Intel i7 3770K
  • Ram: Corsair Vengeance 16GB (4x4GB) 1600MHz CL9
  • Ekran Kartı: Zotac Nvidia GTX690 4GB 512Bit
  • HDD: Seagate 1TB 64MB Cache 7200Rpm
  • PSU: Transcend 128GB Sata 3.0 (560MB Okuma/530MB Yazma)
  • Islemci Sogutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo
  • DVD: Asus DRW 24B5ST
  • Monitör: Philips 27" 273E3LSB

Detaylı Resim:

ngxdk.png

Evet beyler önerileriniz nelerdir? Daha öncede açmıştım ama yorum atan bir arkadaşımız sayesinde Intel i7 3770K'nın 2400MHz Ram desteklemeyeceğini öğrenip yerine 1600MHz CL9 koydum. Neyse uzatmayalım he birde "Neden bu kadar abarttın sana şu yeterdi" gibi yorumlar atmayın :D 5000-5500TL arası kadar limitim var. Yukardaki sistem de 5471TL ediyor indirimlerle 4000-4500 e iner diye tahmin ediyorum.

Biraz dikkatli okusan anlardın :) Ben alana kadar Haswell çıkarsa i7 den vazgeçip Haswell ve ona uygun bir anakart alırım demek istedim. Başka önerileriniz yok mu arkadaşlar?

Bir kişiye daha demiştim aynı fareyi seçmişti o fareyi almayın onun yerine logitech g500 yada g9x alın.Çünkü o farenin bazı özelliklerini açmak için ayrı olarak 30$ gibi bir ücret ödemeniz lazım bence gereksiz.

Bir kişiye daha demiştim aynı fareyi seçmişti o fareyi almayın onun yerine logitech g500 yada g9x alın.Çünkü o farenin bazı özelliklerini açmak için ayrı olarak 30$ gibi bir ücret ödemeniz lazım bence gereksiz.

Yorumun için sağol. Sisteme bukadar para bayıldıktan sonra da çok pahalı fare alasım gelmiyor 20$ daha verip istersem özelliklerini de açtırırım ancak daha çok görünümünden dolayı sevdim. Tekerleğin ordaki 3 tuş da yeter bana oyunlarda ek gereksinim duyarsam gerekli özellikleri de ekletirim :) günceldir.

- - - Güncellendi - - -

Günceldir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı