Maximus XII Formula ve i7 11700K sisteme PSU önerisi

Bütçe
80.000,00 TL
Aslında evet ekran kartı kısmında isabet ettirdin. Corsair RM serisinde önerdiğin model nedir? Bu arada bu önerilen PSU'lar için 8+4 pin CPU kablosu almama gerek var mı? Anakartımın CPU girişleri bu şekilde, aslında tek sorunum bundan ibaret.
Önerilen ROG Thor 1200W ve ROG Strix 1000W modellerinde kutu içeriğinde 2 adet 8 pin CPU kablosu çıkıyor. Harici olarak bir kablo ihtiyacın yok.

Önerilen ROG Thor 1200W ve ROG STRIX 1000W modellerinde kutu içeriğinde 2 adet 8 pin CPU kablosu çıkıyor. Harici olarak bir kablo ihtiyacın yok.

İlginiz ve de yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu sistemin içerisinde değiştirmem gereken ya da hatalı olan cihaz var mı? Uyum konusunda tavsiye vereceğiniz?

Aslında evet ekran kartı kısmında isabet ettirdin. Corsair RM serisinde önerdiğin model nedir? Bu arada bu önerilen PSU'lar için 8+4 pin CPU kablosu almama gerek var mı? Anakartımın CPU girişleri bu şekilde, aslında tek sorunum bundan ibaret. En ufak bir güç yetersizliğinden yaşanabilecek sorun olsun istemiyorum. Kafama takıldı 2 gündür bunla uğraşıyorum. Kablo konusunda ne yapmam lazım?

Ancak sana Üstteki modeli almanı öneririm. Galiba alman gerekebilir içinden 8+4 pin kablo çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. Yalnız iki modelde de 6+2 ve 4+4 pin girişi bulunuyor.

Ancak sana üstteki modeli almanı öneririm. Galiba alman gerekebilir içinden 8+4 pin kablo çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. Yalnız iki modelde de 6+2 ve 4+4 pin girişi bulunuyor.

Sizlere de ilginiz ve de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı