- Makaleler
- 42
MayCrasH: Olay yerine intikal ediyoruz Rıza baba.
Ali Ensar Karagözoğlu, Amasya'lıyım![]()
Orada yazdıkların %1 bile değilHer şeyi biliyorum minidump dosyası hakkında.
Kaynaklar verdim artık araştrma size kalmış. Ne kadar çaba sarf ederseniz o kadar gelişirsiniz.Ama bir BIOS sürümü nasıl öğrenilir onu bilemedim. Her yeri araştırdım. @Murat5038 sırr gibi saklıyor
Orada yazdıkların %1 bile değilsosyalde de aynı şekilde yazanlar %2/3'ü geçemez.
Kaynaklar verdim artık araştrma size kalmış. Ne kadar çaba sarf ederseniz o kadar gelişirsiniz.
Aslında ben bir yerde çıtlattım emma gören olmadıHer şeyi biliyorum minidump dosyası hakkında. Ama bir BIOS sürümü nasıl öğrenilir onu bilemedim. Her yeri araştırdım. @Murat5038 sır gibi saklıyor.
Aslında ben bir yerde çıtlattım emma gören olmadı
Bu arada @Murat5038 hocamın/abimin dediği gibi açtığın konu güzel fakat eksikler çok fazla. Onları da zamanla halledeceğine inanıyorum.
Çok büyük destek lazım..Sırrım falan yok, dosyalara sen de bakabilirsin, zaten tüm açtığım dosyaları mesajımın içine yazıyorum, dosya bilgiyi toplarsa birkaç tane farklı bölümler var, onlara bakıp hatanın nereden kaynaklandığı ile ilgili kafamda bir fikir oluşturup söylüyorum sadece.
![]()
WinDbg Preview Al - Microsoft Store tr-TR
We've updated WinDbg to have more modern visuals, faster windows, a full-fledged scripting experience, with the easily extensible debugger data model front and center. WinDbg Preview is using the same underlying engine as WinDbg today, so all the commands, extensions, and workflows you're used...www.microsoft.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.