MayCrasH'ın sırrı ne?

• Konuyu başlatan Hasan Tanrıverdi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 5.988
Screenshot_20200301-223256~2.png

MayCrasH: Olay yerine intikal ediyoruz Rıza baba.

Her şeyi biliyorum minidump dosyası hakkında. Ama bir BIOS sürümü nasıl öğrenilir onu bilemedim. Her yeri araştırdım. @Murat5038 sırr gibi saklıyor :D. Hocam bu arada ben bilgim dahilinde arkadaşlar için rehber hazırladım ama bir şu BIOS sürümü öğrenmeye yardımcı olsanız çok iyi olur.

Rehber linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi biliyorum minidump dosyası hakkında.
Orada yazdıkların %1 bile değil :) Sosyalde de aynı şekilde yazanlar %2/3'ü geçemez.
Ama bir BIOS sürümü nasıl öğrenilir onu bilemedim. Her yeri araştırdım. @Murat5038 sırr gibi saklıyor
Kaynaklar verdim artık araştrma size kalmış. Ne kadar çaba sarf ederseniz o kadar gelişirsiniz.

Orada yazdıkların %1 bile değil :) sosyalde de aynı şekilde yazanlar %2/3'ü geçemez.

Kaynaklar verdim artık araştrma size kalmış. Ne kadar çaba sarf ederseniz o kadar gelişirsiniz.

Hocam mutlaka daha fazla bilgi edinip tekrar rehber hazırlayacağım Allah'ın izniyle.
@MayCrasH eyvallah. Bu iyiliği unutmam :D.

Her şeyi biliyorum minidump dosyası hakkında. Ama bir BIOS sürümü nasıl öğrenilir onu bilemedim. Her yeri araştırdım. @Murat5038 sır gibi saklıyor :D.
Aslında ben bir yerde çıtlattım emma gören olmadı :)

Bu arada @Murat5038 hocamın/abimin dediği gibi açtığın konu güzel fakat eksikler çok fazla. Onları da zamanla halledeceğine inanıyorum.

Son düzenleme:
Aslında ben bir yerde çıtlattım emma gören olmadı :)

Bu arada @Murat5038 hocamın/abimin dediği gibi açtığın konu güzel fakat eksikler çok fazla. Onları da zamanla halledeceğine inanıyorum.

Yeni eklemeler yapmak istiyorum da rapor sisteminde yönetimdeki arkadaşları yormak istemiyorum. Düzelt sekmesi bulunsa yapacağım mutlaka :D.

Sırrım falan yok, dosyalara sen de bakabilirsin, zaten tüm açtığım dosyaları mesajımın içine yazıyorum, dosya bilgiyi toplarsa birkaç tane farklı bölümler var, onlara bakıp hatanın nereden kaynaklandığı ile ilgili kafamda bir fikir oluşturup söylüyorum sadece.

Çok büyük destek lazım..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı