Maymuna benzemek

Bugün yanlışlıkla telefonun kamerasına girdim ve fark ettim ki maymuna benziyorum. Harbiden de maymunu andırıyorum. Biraz çekik gözlü olmasam tam bir maymunum.

Buna benzer 2-3 konunuz daha vardı kendinizi çok fazla gömüyorsunuz böyle yapmaya devam ederseniz asla özgüveninizi toparlayamazsınız görünüşünüzü düzeltmek istiyorsanız spor yapmanızı öneririm

İnsanlar çok acımasız dalga geçiyorlar.

İnsanlara neyi beğendirebiliyoruz ki hocam. Ne yaparsan yap tatmin olmuyorlar işte. Her şeyden ziyade benim için yakışıklılık kavramının %90'ı bakımdan oluşmaktadır. Kendinize değer verin. Kendinizi bir şeylere benzetmek yerine en iyiye oynayın. Mutlu olmak için çabalamak gerekiyor.

Hocam tipiniz kötü olabilir. Ama ne fark eder? Milyonlarca sperm arasın da siz birinci oldunuz. Milyonlarca sperm den bahsediyorum. Tipiniz kötü ise güzel giysiler giyin. Dişlerini fırçalayın. Terbiyeli olun. Ahlaklı olun. Elbette bir gün tipin de o kadar önemli olmadığını anlayacaksınız.

Hocam tipiniz kötü olabilir. Ama ne fark eder? Milyonlarca sperm arasın da siz birinci oldunuz. Milyonlarca spermden bahsediyorum. Tipiniz kötü ise güzel giysiler giyin. Dişlerini fırçalayın. Terbiyeli olun. Ahlaklı olun. Elbette bir gün tipin de o kadar önemli olmadığını anlayacaksınız.

Tamam işte milyonlarca spermi geçtin şu anda milyarlarca insanı geçmen lazım ama yapamazsın işte.

Bugün yanlışlıkla telefonun kamerasına girdim ve fark ettim ki maymuna benziyorum. Harbiden de maymunu andırıyorum. Biraz çekik gözlü olmasam tam bir maymunum.
Elinle saclarini geriye at ve ellerinle kapat sacini. Aynada bir cenene, yanaklarina, dudaklarina falan bak. Sana yakisacagini dusundugun bi sac modeli bulmaya calis ona gore. Belki suratinin altinda gizli bir yakisiklilik yatiyordur, uyandirmaya calis.

Elinle saclarini geriye at ve ellerinle kapat sacini. Aynada bir cenene, yanaklarina, dudaklarina falan bak. Sana yakisacagini dusundugun bir sac modeli bulmaya calis ona gore. Belki suratinin altinda gizli bir yakisiklilik yatiyordur, uyandirmaya calis.

Saçım 3 numara çenem çok kötü.
Güzellik, yakışıklılık kişiden kişiye değişir herkes maymundur oysaki bana göre ben dahil :)

Brad Pitt de mi maymun Barbara Palvin de mi maymun? Belli başlı şeyler vardır kırmızıya kırmızı demek gibi.
Buna benzer 2-3 konunuz daha vardı kendinizi çok fazla gömüyorsunuz böyle yapmaya devam ederseniz asla özgüveninizi toparlayamazsınız görünüşünüzü düzeltmek istiyorsanız spor yapmanızı öneririm.

Sporla yüzüm değişmez ki.

Brad pitt de mi maymun barbara palvin de mi maymun? Belli başlı şeyler vardır kırmızıya kırmızı demek gibi.

Kırmızının da tonları vardır. Aynı insanlar gibi evet onlar güzel olabilir ama maymun olduğu gerçeğini değiştirmez yani birçok kırmızı tonunda renk vardır.

Brad pitt de mi maymun barbara palvin de mi maymun? Belli başlı şeyler vardır kırmızıya kırmızı demek gibi.

Sporla yüzüm değişmez ki.

Sıkıntı etme bende ailemin genetiğine savaş açmışım. Sülalede kimsede adamakıllı kıl yok kendime bir bakıyorum evrimini tamamlayamamış bir maymun gibiyim resmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı