Mayqa Bilişim İstanbul güvenilir mi?

Hocam bende buradan direksiyon seti almayı düşünüyorum. Alan veya bilen biri varsa güvenilir mi? Bana güvenilir gelmedi çünkü bir insan sıfırı 11k olan bir ürünü niye 8K ya koysun ki?

Arkadaşlar bana pek güvenilir gelmedi ve neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğuma bana (merhaba biz bayi olarak Rampage Türkiye garantili ürünlerin satışını yapıyoruz, serisonu outlet ürün olarak satıyoruz çok basit kozmetik görsel deformeler olabiliyor çizik vs gibi, ayrıca bu durumlar kullanıma engel değil, bazı ürünler de hiç olmadığı da oluyor sadece kutu deformesi oluyor, bu tarz basit durumlar fiyatta büyük avantaj sağlıyor müşteri için büyük bir fırsat sunuyor, böyle basit durumlar olmamış olsa diğer türlü ortalama piyasa fiyatı olan 11 000 TL civarına satmamız gerekirdi) yazdılar. Ben biraz daha darladım tabii ki ve gelip yerimizden bakabilirsiniz yazdılar. Sizce güvenilir mi değil mi?

Arkadaşlar bana pek güvenilir gelmedi ve neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğuma bana (merhaba biz bayi olarak Rampage Türkiye garantili ürünlerin satışını yapıyoruz, serisonu outlet ürün olarak satıyoruz çok basit kozmetik görsel deformeler olabiliyor çizik vs gibi, ayrıca bu durumlar kullanıma engel değil, bazı ürünler de hiç olmadığı da oluyor sadece kutu deformesi oluyor, bu tarz basit durumlar fiyatta büyük avantaj sağlıyor müşteri için büyük bir fırsat sunuyor, böyle basit durumlar olmamış olsa diğer türlü ortalama piyasa fiyatı olan 11 000 TL civarına satmamız gerekirdi) yazdılar. Ben biraz daha darladım tabii ki ve gelip yerimizden bakabilirsiniz yazdılar. Sizce güvenilir mi değil mi?

Bence güvenli olup olmadığını yerinde gidip görerek anlayabiliriz. Benim babam da ticaret yapıyor ve kutusunda yırtık/çizik gibi şeyler olursa olduğundan daha ucuza satıyor.

Herkese merhaba, depolarından XDrive Fırtına koltuk satın aldım. Mustafa bey çok kibar gidip görüp alabilirsiniz. Siz tamam temiz deseniz bile defalarca kez gösteriyor :) Ben memnun kaldım ve piyasanın yaklaşık 4500 tl aşağısına ürün aldım. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı