Mazda MX-5 Miata alınır mı?

Aracın biri başka bir şehirde, yeşil ve modifiyeli olan İstanbul'da. İki aracın da hasar durumları ilanlarda belirtilmemiş. Motor yorgunluğu hakkında düşünceniz nedir? 200.000'de bu motorların boğulacağını düşünmüyorum.

Uyguna bulabilirseniz GT 86 olabilir.
100.000'in üstüne çıkarsam Mini Cooper S'e yönelmeyi düşünüyorum.
Bakmanızı şiddetle öneriyorum, onların da sürüşü çok zevklidir ve çok çevik araçtır.
Impreza piyasası çok yükselmiş, Lancer EVO'lara yapıldığı gibi bu Subaru'larla da çok oynanmış. Temizini elbet ki bulamayız, en azından önden darbesi olmayan veya şase birleştirme görmeyenini bulmak isterdim. Yalnız çok yakmaz mı?
Çok güzel araç ama yedek parça sıkıntısı çekeceğiniz için alınmaz.
Mazda parçaları getirten biri İstanbul'da bulunamaz mı? Amerika'da bu araçtan çok var, yedek parçasını sipariş ettirtmek de olabilir aslında.

Evet, Impreza ların fiyatları aşırı derecede yüksek. Zaten şu aralar hiç araba alınmaz düzeyde bir piyasamız var, 7 ay önce 55-60K arası olan WRX ler şimdi 80-90K ya satılıyor. Ayıptır.
Ve evet yakar, AWD 300HP bir araç biraz yaksın bir zahmet

Ben "Hachi Roku" diyorum siz Mini Cooper
AMA GT 86 günceldeki Toyota BRZ ile aynı kasayı paylaşan modelin adı, siz AE86 Sprinter Trueno'dan bahsediyorsunuz, onu Türkiye'de bulamayız bile. Toyota GT 86 280 bin TL olunca o yüzden Mini Cooper dedim.

İlla Japon almak istiyorsanız 100.000'e Honda Type-R alabilirsiniz. Onun dışında bu arabanın ustası, parçası, bakımı vb. çok zor olur. Tekrar satmak isteseniz sizin gibi heves eden biri bulmak gerekecek. Ben olsam bulaşmazdım.

Yaksın istemiyorum, benim aracım da 25-30K arası değer kazandı ve satıp hemen yükseltmeyi düşünüyorum. Yılın ilk aylarında BMW 1 veya Audi A3 almadığım için kafama vuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…