Aracın biri başka bir şehirde, yeşil ve modifiyeli olan İstanbul'da. İki aracın da hasar durumları ilanlarda belirtilmemiş. Motor yorgunluğu hakkında düşünceniz nedir? 200.000'de bu motorların boğulacağını düşünmüyorum.
Bakmanızı şiddetle öneriyorum, onların da sürüşü çok zevklidir ve çok çevik araçtır.Onlara bakmadım, en azından hayatımda bir kez bir Mini Cooper ya da Roadster bir araca sahip olmak istiyorum, o yüzden Miata düşünmüştüm.
100.000'in üstüne çıkarsam Mini Cooper S'e yönelmeyi düşünüyorum.Uyguna bulabilirseniz GT 86 olabilir.
Impreza piyasası çok yükselmiş, Lancer EVO'lara yapıldığı gibi bu Subaru'larla da çok oynanmış. Temizini elbet ki bulamayız, en azından önden darbesi olmayan veya şase birleştirme görmeyenini bulmak isterdim. Yalnız çok yakmaz mı?Bakmanızı şiddetle öneriyorum, onların da sürüşü çok zevklidir ve çok çevik araçtır.
Mazda parçaları getirten biri İstanbul'da bulunamaz mı? Amerika'da bu araçtan çok var, yedek parçasını sipariş ettirtmek de olabilir aslında.Çok güzel araç ama yedek parça sıkıntısı çekeceğiniz için alınmaz.
Ben "Hachi Roku" diyorum siz Mini Cooper100.000'in üstüne çıkarsam Mini Cooper S'e yönelmeyi düşünüyorum.
Evet, Impreza ların fiyatları aşırı derecede yüksek. Zaten şu aralar hiç araba alınmaz düzeyde bir piyasamız var, 7 ay önce 55-60K arası olan WRX ler şimdi 80-90K ya satılıyor. Ayıptır.100.000'in üstüne çıkarsam Mini Cooper S'e yönelmeyi düşünüyorum.
Impreza piyasası çok yükselmiş, Lancer EVO'lara yapıldığı gibi bu Subaru'larla da çok oynanmış. Temizini elbet ki bulamayız, en azından önden darbesi olmayan veya şase birleştirme görmeyenini bulmak isterdim. Yalnız çok yakmaz mı?
AMA GT 86 günceldeki Toyota BRZ ile aynı kasayı paylaşan modelin adı, siz AE86 Sprinter Trueno'dan bahsediyorsunuz, onu Türkiye'de bulamayız bile.Ben "Hachi Roku" diyorum siz Mini Cooper![]()
Yaksın istemiyorum, benim aracım da 25-30K arası değer kazandı ve satıp hemen yükseltmeyi düşünüyorum. Yılın ilk aylarında BMW 1 veya Audi A3 almadığım için kafama vuruyorum.Evet, Impreza ların fiyatları aşırı derecede yüksek. Zaten şu aralar hiç araba alınmaz düzeyde bir piyasamız var, 7 ay önce 55-60K arası olan WRX ler şimdi 80-90K ya satılıyor. Ayıptır.
Ve evet yakar, AWD 300HP bir araç biraz yaksın bir zahmet![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.