Mazda MX-5 Miata alınır mı?

İlla Japon almak istiyorsanız 100.000'e Honda Type-R alabilirsiniz. Onun dışında bu arabanın ustası, parçası, bakımı vb. çok zor olur. Tekrar satmak isteseniz sizin gibi heves eden biri bulmak gerekecek. Ben olsam bulaşmazdım.
Roadster istiyordum. Type-R 2013-2015 modelleri çok agresif, hoşuma gidiyor ama 97 Type'lar çok hor kullanılmış.
Tabii ki biliyorum ama anısına çıkarıldığı bir model olduğunu değiştirmez.

GT 86 200-150 TL arasına bulunabiliyor diye hatırlıyordum.
Fiyatlara bakınca cebim alev aldı.

elimyandı.png

Roadster istiyordum. Type-R 2013-2015 modelleri çok agresif, hoşuma gidiyor ama 97 Type'lar çok hor kullanılmış.
Bu tür zevk arabaları için bol bütçe gerekir. Ki al garaja canın istediğinde sür. Sürekli kullanmak için bu tür arabalar alınmaz. Zaten bir 100.000 TL'n var. Bunu götürüp ölü yatırım yapma. Güçlü bir genç arabası istiyorsan Scirocco öneririm.

Bu tür zevk arabaları için bol bütçe gerekir. Ki al garaja canın istediğinde sür. Sürekli kullanmak için bu tür arabalar alınmaz. Zaten bir 100.000 TL'n var. Bunu götürüp ölü yatırım yapma. Güçlü bir genç arabası istiyorsan Scirocco öneririm.
Tamamen doğru söylüyorsun. Scirocco'yu uzun süre deneyimledim, o aracı kullanan ve sahip olan çoğu kullanıcıdan kötü dönüt aldım. Aracın içi yere gömük, görüş açısı az ve kendini daracık bir kokpitte gibi hissediyorsun. Ayrıca Türkiye'de önden yemeyen, ön takım dağılmayan bir tane bile Scirocco bulmak imkansız kadar zor.
Doğan Kabak ile irtibata geçin onun bilgisi ve ilgisi çok.
Doğan Kabak ile irtibata geçin onun bilgisi ve ilgisi çok.
Doğan Kabak ile ElectroWind hakkında iletişim kuracaktım, Mazda için de mail atmayı deneyebilirim, hatırlatma için teşekkürler.

S
Tamamen doğru söylüyorsun. Scirocco'yu uzun süre deneyimledim, o aracı kullanan ve sahip olan çoğu kullanıcıdan kötü dönüt aldım. Aracın içi yere gömük, görüş açısı az ve kendini daracık bir kokpitte gibi hissediyorsun. Ayrıca Türkiye'de önden yemeyen, ön takım dağılmayan bir tane bile Scirocco bulmak imkansız kadar zor.
Siz sportif bir araç istiyorsunuz belli. Yerinizde olsam bütçeyi biraz daha arttırıp Honda Civic 2016 ve üstüne bakardım. Sportif görüntüsü, 125 HP ve 300 NM güç sunan motoru sizi oldukça memnun edecektir.
1592866775799.png

S

Siz sportif bir araç istiyorsunuz belli. Yerinizde olsam bütçeyi biraz daha arttırıp Honda Civic 2016 ve üstüne bakardım. Sportif görüntüsü, 125 HP ve 300 NM güç sunan motoru sizi oldukça memnun edecektir. Eki Görüntüle 598463
Ailede bir tane daha aracımız var, Opel Insignia GRAND SPORT 2019. Opel'i genelde babam kullanıyor. Renault Clio bana ait, onu da zaten yeni aldık konusu forumda mevcut, öneriler üzerine satın aldık. Sedan ihtiyacımızı Opel karşılıyor, ben biraz daha zevkime yatan araçlara bakayım diyordum. Mini Cooper S veya Miata istiyordum, Miata hayallerim sanırsam suya düştü. Çünkü elimdeki aracın temizleri 125-130 bin TL'ye gidiyor. Üstüne en fazla 10-20 bin eklenebilir, bütçeyi de çok fazla darboğaz da etmek istemiyorum. Bilgisayarımı satma planım da var, oradan da bir şeyler çıkar. Yakın süreçte aracımı sattıktan sonra, Mini Cooper konusu açacağım. Onun hakkında da konuşuruz. O halde Miata konusu burada kapansın, Honda Civic öneriniz için teşekkürler Honda'ları her zaman sevmişimdir.

Hocam araba konusunda pek bilgili değilimdir ama Japon arabası olarak Lancer Evo'lar bana hep ilgi çekici gelmiştir.
99 bine Evo X gördüm sahibindende ama ne kadar sağlamdır tartışılır fiyatı aşırı ucuz geldi çünkü

Ailede bir tane daha aracımız var, Opel Insignia GRAND SPORT 2019. Opel'i genelde babam kullanıyor. Renault Clio bana ait, onu da zaten yeni aldık konusu forumda mevcut, öneriler üzerine satın aldık. Sedan ihtiyacımızı Opel karşılıyor, ben biraz daha zevkime yatan araçlara bakayım diyordum. Mini Cooper S veya Miata istiyordum, Miata hayallerim sanırsam suya düştü. Çünkü elimdeki aracın temizleri 125-130 bin TL'ye gidiyor. Üstüne en fazla 10-20 bin eklenebilir, bütçeyi de çok fazla darboğaz da etmek istemiyorum. Bilgisayarımı satma planım da var, oradan da bir şeyler çıkar. Yakın süreçte aracımı sattıktan sonra, Mini Cooper konusu açacağım. Onun hakkında da konuşuruz. O halde Miata konusu burada kapansın, Honda Civic öneriniz için teşekkürler Honda'ları her zaman sevmişimdir.
2. aracı alacak bütçeniz varsa zaten araç sıkıntınız yoktur demektir. Cooper S'lerin keyfi bir başkadır. Tavsiye ederim.

Hocam araba konusunda pek bilgili değilimdir ama Japon arabası olarak Lancer Evo'lar bana hep ilgi çekici gelmiştir.
99 bine Evo X gördüm sahibindende ama ne kadar sağlamdır tartışılır fiyatı aşırı ucuz geldi çünkü
EVO'ların eski serileri daha güzel araçlar. Ayrıca güzelim Lancer'a LPG takmışlar. Bu aracın hasar kaydı baya bir dolu. Haricinde ben de bir öneri sunayım, sıcak şehirlerden araç almaktan kaçının. Güneş yanığı olma ihtimali %90.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı