Çözüm Mazuki.dll Sorunu

• Konuyu başlatan CihanUnlu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.217
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
C

CihanUnlu

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba. Bugün öyle Pc'yi bi kontrol edeyim derken C:/Program Data'da mazuki.dll diye bir dosya buldum. bu daha önce yoktu. Bilgisayarımda Güvenlik için Bitdefender 2013 ve Malwarebytes var. Netten baktım bu bir virüsmüş herkes öyle diyor. Ama düzgün bir sonuç bulamadım. Bir kaç kişi malwarebytes ile taratıp sil dedi taradım ama virüs olarak algılamadı. Bitdefender ilede denedim yine algılamadı. Ama internette virüs olarak biliniyor. İnternetten bir site ilede tarattım ondada virüs çıkmadı Bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı? Güvenli modda windowsu çalıştırıp bitdefender ile taratmak istiyorum ama güvenli modu açamadım d8 e basıyorum ama açılmıyor. Sizce bu virüsmüdür? Özellikle Recep Baltaşın yorumunu bekliyorum.

Musallat.exe gibi birşey sanırım kardeşim, baya uğraştırıyor, hiçbir virüs programı bulamıyor işte bilmediğin klasörler görüyorsun, mesela musallat.exe virüsü Özel Dosyalar adında bir klasör açıyor exe uzantılı. Bu sorun ile benzer.

- - - Güncellendi - - -

Aynı şeyde olabilir isim farkı ile :/ bilemiyorum araştırıyorum dostum, üstatlar varken haddim değil ama yaşamış biri olarak bahsetmek istedim.

Bazı sitelerde malwarebytes ile tarat temizler dediler bende malwarebytes zaten vardı denedim ama bulmadı bile. Güvenli modda taramak istiyorum ama pc güvenli moda alamadım.

İşte dediğim gibi musallat.exe virüsünün kopyası bence detaylı araştır dostum, çok ciddi bir virüs.

PC'yi güvenli moda alamıyorum ya alsam güvenli modda tarıcam. Acaba dosyayı direk silsem birşey olur mu?

Silersen bulaşır bence, çünkü bende öyle olmuştu bütün oyunlarıma bulaşmıştı. Güvenli moda Alman'ı engelliyor, görev yönecisi, regedit gibi sistem ekipmanlarını açabiliyor musun?

Silersen bulaşır bence, çünkü bende öyle olmuştu bütün oyunlarıma bulaşmıştı. Güvenli moda Alman'ı engelliyor, görev yönecisi, regedit gibi sistem ekipmanlarını açabiliyor musun?

Bilgisayarda hiç bir sorun yok. Güvenli modada aldım görev yöneticiside çalışıyor regeditte açılıyor pcde gayet hızlı. Şuan microsoft un kurulum gerektirmeyen bir temizleme aracı var onu bir deneyeyim bakalım internette virüsscan sitesine dosyayı uploadladım taşıma araçları için gerekli bir yazılım diye adlandırdı ve virüs bulmadı ilginç.

- - - Güncellendi - - -

Dosyayı silsen de yine oluşturacaktır. Bundan kurtulmanın yolu USB'den Çalışan Virüs Tarama Araçları dır.

Bitdefender olanı bir deneyelim bakalım teşekkürler.

CihanUnlu, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…