MB50ıa1 laptopa başka anakart takılabilir mi?

Shinyapo LXXIV

Decipat
Mesela benim MB50ıa1'e kasaya uygun i5-10200H + GeForce GTX 1650'li bir anakart buldum. Takılıp çalışabilir mi? Galiba pahalı bir işlem.
Planlamayı düşünmüyorum ama merak ettim. Belki de laptop kullanıcıları içinde bilgilendirici bir konu olur.

Son düzenleme:
Orjinal CASPER Excalibur G700.6700-B560P Laptop Anakart - 1.717,03 TL - Baburtech Bilişim A.Ş. hocam mesela bu kart nasıl? Sizin önerebileceğiniz 2500 TL civarı var mı? İşlemci 6. nesil ve ötesi olabilir.

Hocam bunda galiba işlemci falan yok. Lenovo Y50-70 Laptop Anakart I7-4720hq 2.60ghz Cpu Gtx 960m 4gb Gpu Zivy2 La-b111p Mb 100% Test Hızlı Gemi - Buy Y70-70 Motherboard,La-b111p Motherboard,For Lenovo Motherboard Product on Alibaba.com
Şu güzel gibi durdu ama 6. nesil değil 4. nesilmiş bu. 6. nesil bulmak zar zor. hemde bu fiyatta.

i7-4720HQ 6. nesile biraz yetişir durumda bunu da düşüneceğim. Ama attığım Casper nasıl birde onu yorumlarsanız?

i7-4720HQ 6. nesile biraz yetişir durumda bunu da düşüneceğim. Ama attığım Casper nasıl bir de onu yorumlarsanız?

İyi duruyor ama sadece anakart gibi o. Hiçbir şekilde GPU modeli belirtilmemiş, arayıp sormak lazım.

Satın almadan önce soracağım. Ekran kartı açıklamada GTX960M olarak belirtilmiş. Umarım GPU+CPU+Kart fiyatıdır ve sorunu yoktur.

AliExpress'ten anakart almak yapacağın en mantıklı şey. Bir ara dolandırıyorlar demiştim ama kartları test ettiklerini öğrendim. Bir de CPU falan hepsi üzerinde bilgin olsun.

AliExpress'ten anakart almak yapacağın en mantıklı şey. Bir ara dolandırıyorlar demiştim ama kartları test ettiklerini öğrendim. Bir de CPU falan hepsi üzerinde bilgin olsun.
Bakayım oraya da hocam.
Hocam ikinci el den Abra A5 v1.1 ve GE60 0ND parçaları buldum. Sizce fiyatları nasıl? Monster'ınki biraz şüphe bıraktı.

Monster abra a5 v1.1 - İkinci El Notebook Yedek Parçaları sahibinden.com'da - 1010744705

Son düzenleme:
Bakayım oraya da hocam.

Hocam ikinci elden Abra A5 v1.1 ve GE60 0ND parçaları buldum. Sizce fiyatları nasıl? Monster'ınki biraz şüphe bıraktı.

Monster abra a5 v1.1 - İkinci El Notebook Yedek Parçaları sahibinden.com'da - 1010744705

Hocam bunu sakın almayın üzerinde CPU bulunmuyor ve ekran kartı çok kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı