MB511 için temperlı cam nerede bulunur?

Yer
Liège
Daha fazla  
Meslek
Müh.
Cooler Master MB511'in pleksi cam olan modeli var. Ben bu kasa için temperli camı nereden bulabilirim? Daha önceki konularda normal camın dayanıklı olmayacağını söylemişler. Bu sebeple temperli cam siparişini daha mantıklı buldum. Vektron ile mi iletişime geçmem gerekiyor? Daha önce böyle bir şey yapmış arkadaşlar veya önerisi olanlar varsa sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master MB511'in pleksi cam olan modeli var. Ben bu kasa için temperli camı nereden bulabilirim? Daha önceki konularda normal camın dayanıklı olmayacağını söylemişler. Bu sebeple temperli cam siparişini daha mantıklı buldum. Vektron ile mi iletişime geçmem gerekiyor? Daha önce böyle bir şey yapmış arkadaşlar veya önerisi olanlar varsa sevinirim, teşekkürler.
Hocam ben de kendi kasam için aramıştım Vektron bilgisayarı, stok olmadığı için alamadım fakat stok varsa gönderiyorlar. İletişime geçip son durumu yazarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı