MB511 vs Leco Plus

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
MB511'i çok araştırdım, güzel bir kasa gibi fakat hiçbir yerde PSU'suz satılanı bulamadım. 650W PSU ile gelenle ilgili ise çok sıkıntı olduğu söylenmiş. Bir de Vatan'a, Xigmatek Leco Plus adında bir ürün düşmüş. 800 lira hem mesh, hem cam paneli var. Kasa kumandalı ve gayet şık ama o da 650W PSU ile geliyor. Sizce hangisini almalıyım? Veya 800-1000 TL arası başka öneriniz var mı? 1000 lirayı 1 kuruş aşma ihtimalim yok, daha ucuz olursa da sevinirim.

Ben de MB511'i istiyordum fakat PSU'suz bulamıyordum, bir gün N11'de denk geldim direkt satın aldım zaten 3 ürün vardı diğer gün stokta kalmamıştı. Hava akışı ve kalite olarak gerçekten güzel bir kasa fakat PSU'suz bulmak biraz zor.

Phanteks'in kasaları da güzeldir arkadaşın tavsiye ettiği P350X ve P400A gayet kaliteli ve çok kişi tarafından tercih ediliyor, ben de öneririm.

@CJack60 @Lemi Galip @Lakra @Motionless IN White @BerkayZ87 @actanonverba 5 aylık bir MB511 buldum. 1.5 yıl garantili, arkadaş 350 liraya verecek. Temiz, sadece fan kablosu eksik olduğu için ortadaki anakarta yetişmez, bir uzatıcı kablo alırsın, diyor. Sizce bunu alıp üstüne 450-500 liralık PSU almak mantıklı mı yoksa önerilerinizi mi değerlendireyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı