MBAM, Kaspersky setup'ı virüs olarak gördü

gojofaniyim

Centipat
Daha fazla  
Haftada bir tarama yaparım MBAM ile .bu sefer kasperSky setupunu virüs olarak gördü .ne aylardır PC'de virüs olarak ilk defa gördü .VirusTotal sonucunu paylaşamıyorum ama MB anda sorun yok gösteriyor korkuyorum açıkçası.

Bazen Anti-Virüs'lerin birbirlerini virüs - tehdit olarak göremsi normal diye biliyorum, çakışabiliyorlar.

Hocam aylardır problem yok şimdi olması dikkati mi çekti sıkıntı yoktur ama herhalde daha güncellenmemiş VirusTotal'in şeyi en son 6 Ekim güncelle ince belki eklenir ama sorun var mı ona emin olamadım obk hastasıyım kaygımda var muhteşem ikili o yüzden extra korkarım.

Birisi beni aydınlatabilir mi? False positive mi diye. Yoksa değil mi?

Bazen Anti-Virüs'lerin birbirlerini virüs - tehdit olarak göremsi normal diye biliyorum, çakışabiliyorlar.

Hocam arkadaşımın PCsinde Kaspersky var onunkini de virüs olarak görmüş anlamadım bayağıdır normaldi.

Son düzenleme:
Hocam aylardır problem yok şimdi olması dikkati mi çekti sıkıntı yoktur ama herhalde daha güncellenmemiş VirusTotal'in şeyi en son 6 Ekim güncelle ince belki eklenir ama sorun var mı ona emin olamadım obk hastasıyım kaygımda var muhteşem ikili o yüzden extra korkarım.

Birisi beni aydınlatabilir mi? False positive mi diye. Yoksa değil mi?

Hocam arkadaşımın PCsinde Kaspersky var onunkini de virüs olarak görmüş anlamadım bayağıdır normaldi.
Kapersky setupında eğer gerçek siteden indirdiyseniz hiçbir problem olmaz zaten hocam. Siz yinede virustotal sonuçlarını atabilirsiniz.

Dediğim gibi hocam antivirüsler bazen çakışabilir. hatta bazı antivirüsler kurarken uyarı verir, çakışma ihtimali yada tehdit olarak görme ihtimali olabilir diye

Kaspersky setupında eğer gerçek siteden indirdiyseniz hiçbir problem olmaz zaten hocam. Siz yine de VirusTotal sonuçlarını atabilirsiniz.

Dediğim gibi hocam antivirüsler bazen çakışabilir. Hatta bazı antivirüsler kurarken uyarı verir, çakışma ihtimali ya da tehdit olarak görme ihtimali olabilir diye.

Hocam aylar önce kendi sitesinden indirdim 1 ay falan da bedava preniumunu kullandım geröek olan yani eminim normalde virus olarak görmüyordu şimdi gördü de MBAM ondan sordum PC de Bitdefender kurulu bir şey olmaz herhalde ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı