marjinal7382 Yoctopat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #1 HDD MBR'ydi GPT yaptım kendini resetledi bilgisayar ve açılmadı. Fotoğraftaki gibi ekran yanıp yanıp sönüyor. Formatta da aynı hatayı alıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi. Dosya Ekleri 935DF091-33A3-4C2E-969D-E9ED2DDD97A4.jpeg 185,1 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2024
HDD MBR'ydi GPT yaptım kendini resetledi bilgisayar ve açılmadı. Fotoğraftaki gibi ekran yanıp yanıp sönüyor. Formatta da aynı hatayı alıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #11 marjinal7382 dedi: Yok ama telefondan yapılamaz mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı -1 Eksi
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 12 Mart 2024 #12 marjinal7382 dedi: Yok ama telefondan yapılamazmı. Genişletmek için tıkla... Acaba flash çift taraflı mı yoksa tek taraflı mı yani sadece bilgisayara mı takılıyor yoksa telefona takılma noktası var mı? ORBİTRON dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Eğer ki çift taraflı ise yükleyebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2024 Artı 0 Eksi
marjinal7382 dedi: Yok ama telefondan yapılamazmı. Genişletmek için tıkla... Acaba flash çift taraflı mı yoksa tek taraflı mı yani sadece bilgisayara mı takılıyor yoksa telefona takılma noktası var mı? ORBİTRON dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Eğer ki çift taraflı ise yükleyebilirsin.