Gıda MC Donalds Burger Crush geri döndü!

Abi ben ne kadar kolsuz bir adamim onceki etkinlikte ve bu etkinlikte 250 puanda kaliyorum. ilk once Candy Crush Saga gibi bir sey oynayip mi oynamak lazim cozemedim bir de heyecan yapiyorum haha :D Simdi bunu kazanamadim yarin tekrar denersem tekrar oynayabiliyor muyum?
4lu yapmaya çalış +5 sn veriyor ama bazen vermiyor bana galiba kafasına sabitlenmiş ben yaptığımda ve her kazandigimda son sn tam 450 451 452 puan falan veriyor yani bu oyunu oynayıp Türkiye de kazanan max 1 milyon kişi falan vardır zaten 10 milyon indirme var yani ;)

4lu yapmaya çalış +5 sn veriyor ama bazen vermiyor bana galiba kafasına sabitlenmiş ben yaptığımda ve her kazandigimda son sn tam 450 451 452 puan falan veriyor yani bu oyunu oynayıp Türkiye de kazanan max 1 milyon kişi falan vardır zaten 10 milyon indirme var yani ;)
Ilk oynayislarimdan, bu sefer YouTube'dan video izleyip denedim 4'lu cikmamada inat etmis gibi. Ciktiginda da sureyi kontrol ediyorum vermemis gibi devam ediyor.

Yarin tekrar gelirse tekrar denerim, sanirim gelmeyecek gibi gorunuyor cunku 0 puanim var :D tebrikler kazandiysan.

bugun

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250502-104343_McDonald's.jpg
    Screenshot_20250502-104343_McDonald's.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 170
En azından çıtır tavuk veriyor, güzel
bi de bence mutlaka puan dursun uygulamada ilk siparişe 100 puan veriyo ben 5 liraya en ucuz o vardı ranch sos aldım mesela bumu ikinci oynamamda kazandım yani 10 puanla bi de daha ayın başındayız 30 gün falan var et hamburger falan da verecek

Sabah oynadim ve kazandim. Oduller bunlar değildi. Sogan halkasini sectim, sonra hata verdi ve hesaba eklenmedi. Dunde bug yuzunden oynanmamisti.

Bende de aynısı oldu. Geçen gün de aynısı olmuştu. Sanırım sorun şu; erken saatlerde burger crush açık oluyor ve ödüller daha güncellenmemiş oluyor bu sebeple oynayınca hep sundae veya soğan halkası seçeneği çıkıyor hangisini seçersen seç hata veriyor. Yani kısacası oyunu öğle 12.00'dan sonra oynayın. Böylelikle o saate kadar ödülü güncellemiş oluyorlar ve hata vermiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı