McAfee antivirüs programı iyi mi?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Türk Telekom sil süpür kampanyasından 6 aylık McAfee güvenlik promosyon kodu kazandım ve bunu bilgisayarda kullanmak istiyorum. Normalde Kaspersky Free kullanıyordum silip McAfee kurmayı düşünüyorum. McAfee güzel bir antivirüs mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eminim ki Kaspersky Free daha iyidir.

Kasperski bence diğer bütün programlardan açık ara iyi Free kaspeskiyi bilmem ama Pro'su benim 2 ayda bulamadıgım vürüsü backdoor u buldu. Tabii ben fark edene kadar bütğn hesaplarım çalındı Steam'de ki bakiyemi çaldılar vs Allah'tan kk vs gelmeden olay bir kasperki Pro aldım. Dksında sistemden backdooru buldu attı güvenlik önemli mesele arkadaşlar bende senelerdir bana virüs bulaşmaz bilinçliyim oltaya link gelmem diyordum nereden girdigini anlamadan PC'ye her şeyim çalındı hafife almayın güvende kalın fiyat çok bir şey değil kasperkinin senelik 280 ödedim ben Pro'ya ve ondan sonra da kaç kez olya attılar deneme amaçlı tıkladım. Program dk buldu sistemden attı hackeri ve aradılarda siber saldırı atlattınız diye 2 3 saat içinde kasperkiden bilgilendiriyorlarda yani.

McAfee Trillex bünyesine katıldıktan sonra canavara dönüştü. Yenilenen motoruyla, ara yüzüyle ve tüy gibi hafif bir hâle gelmesinden ötürü McAfee diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı