McAfee hangi virüsleri bulur?

Bilgi için teşekkürler ev koruması aramıyorum sadece CMD de net users yazınca administator bölümünde tunam diye bir kullanıcı var ama benim kendi kullanıcı adım tunaf bu neden oluyor bilginiz var mı?

Veri tabanında bulabildiklerini ve Heuristic olarak tespit edebildiği her zararlıyı.(False-positive harici.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. McAfee hangi düzeyde virüsleri bulur merak ettim. Mesela trojan virüsünü de bulabilir mi? Cevap veren herkese teşekkürler.

merhaba bende şahsen McAfee kullanıyorum fakat hiç memnun değilim. İlk olarak McAfee mining virüslerini bulamaz ve buna müdahale edemez. Sadece bu da değil. McAfee sadece basit virüsleri anlar ve buna uyarı verir. Onu tam olarak silmez. Bende kullanıyorum ve bilgisayarı alırken bir alışveriş firması bize bunu 3000 TL'den sattı. Bende hayatımda hiç antivirüs uygulaması kullanmadığım için direkt aldım. Çok pişmanım. 2 yıl sonunda Kaspersky'a geçmeyi düşünüyorum. McAfee hiçbir virüsü tam olarak silmiyor ya da silemiyor. Daha az önce montaj için bir fotoğraf indirirken virüs bulaştı. Karantinaya aldı ama silmedi. Şimdi bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Yerinde olsam Kaspersky veya başka bir virüs tarama kullanırdım. Windows Defender bile daha iyi. Tekrardan iyi günler dilerim🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı