ateseren11
Kilopat
Evet, aldığın üyeliğe bağlı olarak kullanabiliyorsun diye biliyorum. Ben telefonda VPN kullanıyorum.Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam?
Evet, aldığın üyeliğe bağlı olarak kullanabiliyorsun diye biliyorum. Ben telefonda VPN kullanıyorum.Mobil cihazlarda kullanilabiliyor mu hocam?
Ama Play Store da yok Kaspersky sitesinden indirmeniz gerekiyor.
Mobil cihazlardada kullanılıyor fakat sadece mobilde ESET daha iyi bir seçenek.
İkisi arasından Norton. Şahsen McAfee'nin reklam yazılımı olduğunu düşünüyorum.
Alakasız bir alternatif daha: ESET.
Çok sıkıntılı dosya ile maruz kalmıyorsanız Microsoft Defender bile yeterli olacaktır.
Evet, aldığın üyeliğe bağlı olarak kullanabiliyorsun diye biliyorum. Ben telefonda VPN kullanıyorum.
Antivirüs varken bile sorun çıkabilir efendim.Crackli programlar kullanirken bir sorun cikar mi hocam?
Antivirüs varken bile sorun çıkabilir efendim.
Crack ve warez kullanıyorsanız antivirüs varken bile risk altındasınız aslında efendim.Hangi program sorun cikarir ESET mi onu sormayi unuttum.
Crack ve warez kullanıyorsanız antivirüs varken bile risk altındasınız aslında efendim.
Hayır ESET oldukça iyidir.
Avast AVG ve Norton aynı sirkete ait ve aynı motoru kullaniyorlar. 3'u de çöp. McAfee hakkında konuşmaya bile gerek yok. Kaspersky Bitdefender veya ESET olsun tercihin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.