McAfee nasıldır?

YigiTZ0

Kilopat
Makaleler
8
Türk Telekom aylık 23 TL gibi bir fiyata Mcafee sunuyor. Sizce nasıldır? Windows Defender kullanıyorum şu an arada virüslü dosya indirdiğim oluyor. Bunun yerine ne önerirsiniz?
IMG_1509.png

McAfee'yi hiç önermiyorlardı hocam aynı sorunun benzerini sormuştum McAfee böyle herkesle iş birliği yapıyor ve asla silinmiyor, virüs algılamıyor, veri satıyor vb. denmişti.

Devlet bir şeye el attıysa onu bitirir. Tecrübeyle sabit. Bu da o hesap.

Defender günümüzde yeterli korumaya sahip normal bir kullanıcı için. Alternatif arıyorsanız yine ücretsiz olarak Bitdefender ve Kaspersky ücretsiz sürümleri var.

Benim önerim arka planda sürekli yük oluşturarak gizlilik ve mahremiyeti tehdit eden çözümler yerine Malwarebytes free ile şüphelenen şeyleri elle taratmak. Hem böylesi daha hafif bir çözüm. Yine de karar kullanıcının tabi.

Virüslü korsan oyunlara reklam yapabilecek bir uygulama siz düşünün artık.
Peki premium sürümü aylık 80-90 lirayı geçmeyecek kaliteli bir antivirüs önerir misiniz? Böyle işe yarayacak özellikleri olan, sistem kaynaklarını sömürmeyecek bir av bakıyorum.

Türk Telekom bedava McAfee lisansı vermişti bir ara ozaman kullanmıştım. Ama para verip kullanılacak bir AV olduğunu düşünmüyorum. Normal ev kullanıcıları için ilk tavsiyem Kaspersky ikincisi BitDefender olur. Bu konuyla alakalı birçok konu mevcut zaten forumda. Ayrıca ufak çaplı bir araştırma ile artı yönlerini eksi yönlerini görebilirsin.

Peki premium sürümü aylık 80-90 lirayı geçmeyecek kaliteli bir antivirüs önerir misiniz? Böyle işe yarayacak özellikleri olan, sistem kaynaklarını sömürmeyecek bir av bakıyorum.

Yıllık aşağı yukarı 1000 diyorsunuz yani. Bitdefender internet Security öneririm. Bunlar yıllık paket oluyor aylık değil.

Ama araya sistem kaynakları girerse Kaspersky Plus derim çünkü Bitdefender bayağı ağır. Tabii en başarılı korumayı da o sağlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı