Türk Telekom aylık 23 TL gibi bir fiyata McAfee sunuyor. Sizce nasıldır? Windows Defender kullanıyorum şu an arada virüslü dosya indirdiğim oluyor. Bunun yerine ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 2398673
Türk Telekom aylık 23 TL gibi bir fiyata McAfee sunuyor. Sizce nasıldır? Windows Defender kullanıyorum şu an arada virüslü dosya indirdiğim oluyor. Bunun yerine ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 2398673
Peki premium sürümü aylık 80-90 lirayı geçmeyecek kaliteli bir antivirüs önerir misiniz? Böyle işe yarayacak özellikleri olan, sistem kaynaklarını sömürmeyecek bir av bakıyorum.Virüslü korsan oyunlara reklam yapabilecek bir uygulama siz düşünün artık.
(Dalga geçmek anlamında gülmedim.)Virüslü korsan oyunlara reklam yapabilecek bir uygulama siz düşünün artık.
Peki premium sürümü aylık 80-90 lirayı geçmeyecek kaliteli bir antivirüs önerir misiniz? Böyle işe yarayacak özellikleri olan, sistem kaynaklarını sömürmeyecek bir av bakıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.