Çözüldü McAfee Security Scan Plus antivirüs silinmiyor

• Konuyu başlatan keka12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 62
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keka12

Femtopat
Daha fazla  
İstemeden yüklemişim. Ne kadar zamandır bilgisayarda onu da bilmiyor. Yanlışlıkla denetim masasında gezerken fark ettim. Kaldır diyorum, program açılıyor ama tamamen beyaz ekran ve asla silinmiyor. Ben programı görev çubuğundan kapatana kadar da gitmiyor. Windows kısmından da denedim kaldırmayı olmadı. Bilgisayara indirdiğim dosyalara dikkat ederim. Nereden geldi indi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Herhangi bir "uninstall" uygulamasını kullanmak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-08 234204.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-08 234204.png
    177,1 KB · Görüntüleme: 15
Çözüm
İstemeden yüklemişim. Ne kadar zamandır bilgisayarda onu da bilmiyor. Yanlışlıkla denetim masasında gezerken fark ettim. Kaldır diyorum, program açılıyor ama tamamen beyaz ekran ve asla silinmiyor. Ben programı görev çubuğundan kapatana kadar da gitmiyor. Windows kısmından da denedim kaldırmayı olmadı. Bilgisayara indirdiğim dosyalara dikkat ederim. Nereden geldi indi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Herhangi bir "uninstall" uygulamasını kullanmak istemiyorum.
Bunu dener misiniz?
Bunu dener misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı