McAfee spyware mi?

Cinaxoffical

Femtopat
Daha fazla  
Selam, ben Kaspersky kullanıyorum eskiden beri ama ben 2 ay önce yeni PC aldım ve yüklemeyin dememe rağmen PC'ye McAfee yüklemişler zaten hep nefret etmişimdir McAfee'den ama yine de format atmadım cünkü bedavadan premium plan vermişler süre bitince silerim diye düşündüm de ancak YT da ve diğer forumlarda McAfee spyware ve aşırı performans düşürüyor ve adware ayrıca eğer silerseniz birkaç aya tekrar yüklemek ister misiniz diye bir bildirim geliyormuş. Eğer 3.parti bir siliciyle silersem kurtulur muyum ondan? Kasper ve Malwarebytes ile tarattım bir şey yok diyor.
Gizliliğe önem veriyorum.

Geçmiş olsun ondan kurtulman çok ama çok zor :D

Revo Uninstaller Premium + Revo Regedit Uninstaller Premium + Glary Software Detaylı Regedit temizleyicisi öneriyorum. Son olarak da üzerine Windows + R %temp% temp prefetch yazın.

HiBit Uninstaller ile kolayca kaldırabilirsiniz.
McAfee şirketler dışında pek kullanmıyorlar diye biliyorum. Günlük kullanıcının ihtiyacı değil.

1745338856815.jpeg

Geçmiş olsun ondan kurtulman çok ama çok zor :D

Revo Uninstaller Premium + Revo Regedit Uninstaller Premium + Glary Software Detaylı Regedit temizleyicisi öneriyorum. Son olarak da üzerine Windows + R %temp% temp prefetch yazın.
2 haftada bir temp ile %temp% ve prefetch temizliyorum ztn. Ayrıca eskiden revo uninstaller free kullanmışlığım var ama premium almak zorunda mıyım? Zaten ininal kapatıldı para orda kaldı muhtemelen en az 2 ay beklemem gerekir

2 haftada bir temp ile %temp% ve prefetch temizliyorum ztn. Ayrıca eskiden revo uninstaller free kullanmışlığım var ama premium almak zorunda mıyım? Zaten ininal kapatıldı para orda kaldı muhtemelen en az 2 ay beklemem gerekir

Gerek yok. HiBit Uninstaller bunları ücretsiz yapıyor zaten.

Hibit uninstaller ile kolayca kaldırabilirsiniz.
McAfee şirketler dışında pek kullanmıyorlar diye biliyorum. Günlük kullanıcının ihtiyacı değil.

Eki Görüntüle 2475611

Pek güvenmiyorum Hibit'e çünkü ismi eskiden yanlışlıkla aptal gibi indirdiğim bir sahte sürücü güncelleştirme Tool'una cok benziyor emin misiniz onun güvenli olduğundan.

Hibit uninstaller ile kolayca kaldırabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2475611

O Meme'i YouTube'da görünce çok gülmüştüm şimdi başıma dert oldu 😀

McAfee direkt kendisi virüs. Silseniz bile arkasında dosyalar bırakıp silme yetkinizi alıyor.

3. parti siliciler bunun için var hocam taş devrinde değiliz 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanıza gerek yok sadece daha iyi temizler diye belirtmiştim.

Ayrıca alternatif olarak BCuninstaller öneririm.

Pek güvenmiyorum Hibit'e çünkü ismi eskiden yanlışlıkla aptal gibi indirdiğim bir sahte sürücü güncelleştirme Tool'una cok benziyor emin misiniz onun güvenli olduğundan.

Kendim iki senedir kullanıyorum. Herhangi bir sorunu yok.

1745341559717.png

IObit gibi bir yazılım değil bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı