McAfee Virüsscan mı Total protection mı?

McAfee yerine ücretsiz Kaspersky kullansanız daha çok güven verir bence.

Windows Defender yeterli olur anti virüs programlari bilgisayarın performansın etkiliyor.

Farkındayım da Kaspersky ve Malwarebytes kullanasım gelmiyor. Malwarebytes 14 gün deneme Kaspersky'da içime sinmiyor nedense Malwarebytes bilgisayarımda 4 5 virüs bulurken ondan önce tarama yaptığım Kaspersky virüs bulmamıştı. Yani McAfee abonelikte var zaten boşa gitsin istemiyorum Türk Telekom'dan vermişlerdi. Total ve virüsscandan birini seçmek zorunda kalsam hangisini seçmem daha uygun?

Tamam teşekkür ederim.

Hocam sebebi Kaspersky Ransomware, trojan bulur Malwarebytes ağırlıklı adware, malware bulur. İkisini paket halinde öneriyoruz. Tabii şu an en güzel koruma Norton ve BitDefender'de. Ben olsam paramla Norton for gamers alırım. McAfee iyidir ancak Norton'un da McAfee'nin de yanlış alarmı biraz yüksek. En düşük yanlış alarm yine Kaspersky'da. Sonra ESET'te.

Hocam sebebi Kaspersky Ransomware, trojan bulur Malwarebytes ağırlıklı adware, malware bulur. İkisini paket halinde öneriyoruz. Tabii şu an en güzel koruma Norton ve BitDefender'de. Ben olsam paramla Norton for gamers alırım. McAfee iyidir ancak Norton'un da McAfee'nin de yanlış alarmı biraz yüksek. En düşük yanlış alarm yine Kaspersky'da. Sonra ESET'te.

İkisini paket halinde kullanırsam çok büyük bir yavaşlama olmaz mı PC'de? Bir de dediğim gibi tütrk Telekom ücretsiz verdi o yüzden McAfee tercih ettim. Eski yazılımını da kullandım ve basit bir trojanı silemediğini gördüm ama yeni yazılımla çok şey eklenmiş. Ben zaten çok fazla korsan kullanmadığım için pek ihtiyacımda olmuyor sadece ne olur ne olmaz diye kalsın dedim.

İkisini paket halinde kullanırsam çok büyük bir yavaşlama olmaz mı PC'de? Bir de dediğim gibi tütrk Telekom ücretsiz verdi o yüzden McAfee tercih ettim. Eski yazılımını da kullandım ve basit bir trojanı silemediğini gördüm ama yeni yazılımla çok şey eklenmiş. Ben zaten çok fazla korsan kullanmadığım için pek ihtiyacımda olmuyor sadece ne olur ne olmaz diye kalsın dedim.

Malwarebytes Free olursa yavaşlatmaz: Premium olursa yavaşlatır. Hem McAfee hem de Malwarebytes Free kullanabilirsiniz. Ayarlardan 14 günlük lisansı deactive edin.

Değerler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (73).png
    Ekran Görüntüsü (73).png
    263 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Görüntüsü (74).png
    Ekran Görüntüsü (74).png
    275,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Ekran Görüntüsü (75).png
    Ekran Görüntüsü (75).png
    166,2 KB · Görüntüleme: 41
Malwarebytes Free olursa yavaşlatmaz: Premium olursa yavaşlatır. Hem McAfee hem de Malwarebytes Free kullanabilirsiniz. Ayarlardan 14 günlük lisansı deactive edin.

Teşekkür ederim McAfee sıkıntılar çıkarırsa deneyebilirim.

Değerler.

McAfee'nin değerler çok kötü gözükmüyor daha iyi var ama bana yeterli gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı