McAfee Virüsscan mı Total protection mı?

Eki Görüntüle 2259801
2022 yılında yapılan test.
2 yılda ne değişmiş olabilir? Antivirüs motoru aynı zaten.
Çok eski tarihtende bahsetmiyorum bence 2 yıl sadece 2 yıl.

Hocam John McAfee'nin ölmesiyle değiştirdiler çoğu şeyi biraz bir şeye benzemiş.

McAfee bence tarihin tozlu sayfalarını hak ediyor. %100 malware koruması vardı bir zamanlar yeniler bilmez(yaş 16) o zamanlarda ben aşıktım av ye. Hatta PC de webadvisor de duruyor. Ancak artık saldılar yani.

Pek tadı yok. Ama kullanılır. Ama satın alınmaz 450 TL'ye ben 2 sene Kaspersky alırım.

Kaspersky standart 2 yıl 3 cihaz 500 TL artı yüzde 10 da indirim kuponu yenur. Omega 5.

Şu an eski hali diye bahsettiğiniz McAfee'yi bilmiyorum.

1721640377319.png

Şundan bahsediyorsunuz sanırım ben bunu en son istenmeyen yazılım olarak kullandıklarını görmüştüm.

Hocam John McAfee'nin ölmesiyle değiştirdiler çoğu şeyi biraz bir şeye benzemiş.

Eki Görüntüle 2260276

Şundan bahsediyorsunuz sanırım ben bunu en son istenmeyen yazılım olarak kullandıklarını görmüştüm.
2 yıl önce diyorum yalnız.. 2 yıl çok büyük bir süre değil bence.
2 yıl öncekiyle şimdikinin UI'si falan her şeyi aynı diye biliyorum uygulama ikonları vb.

Hmm değişmiş. Ancak dediğim gibi antivirüs motoru aynı ve büyük ihtimalle herhangi bir iyileştirme yapılmamıştır. Kendilerine güvenselerdi zaten testlere girmeye devam ederlerdi diye düşünüyorum.
Diğer yazılımlar varken bence McAfee'e bakmak bile hata.

Dediğiniz gibi ben McAfee'den Malwarebytes performansı beklemiyorum. Tabii ağır virüsler indirmediğim için istisnalara karşı hafif bir uygulama olsun dedim ve insanlar değiştiğinden bahsediyor. Dediğim gibi santivirüs diye virüslü bir yazılım var onu silemediği için format atmışlığım var ama ortada şu an aynı yazılım değil. Bildiğim kadarıyla başka bir şirketle birleşmiş yenilikçi ve kaliteli özellikler geldi.

Dediğiniz gibi ben McAfee'den Malwarebytes performansı beklemiyorum. Tabii ağır virüsler indirmediğim için istisnalara karşı hafif bir uygulama olsun dedim ve insanlar değiştiğinden bahsediyor. Dediğim gibi santivirüs diye virüslü bir yazılım var onu silemediği için format atmışlığım var ama ortada şu an aynı yazılım değil. Bildiğim kadarıyla başka bir şirketle birleşmiş yenilikçi ve kaliteli özellikler geldi.
Normal ev kullanıcısıysanız ve McAfee bedava geliyorsa kullanmakta problem olduğunu düşünmüyorum, ancak bedava değilde para verecekseniz dediğim gibi agresifliği arttırılmış Defender çok daha iyi olacaktır.

Normal ev kullanıcısıysanız ve McAfee bedava geliyorsa kullanmakta problem olduğunu düşünmüyorum, ancak bedava değil de para verecekseniz dediğim gibi agresifliği arttırılmış Defender çok daha iyi olacaktır.

Hayır para vermedim Türk Telekom abonelere ücretsiz verdiği sıra almıştım.

Eki Görüntüle 2260276

Yok o zamanlar ben yoktum daha da. Bulursam atarım. 2020 ve 2021 de özellikle dediğim 2021 Eylül testinde sadece Norton ve McAfee tam koruma sağlamış. 2021 yılında McAfee zirvesini yaşıyordu. 2022 eylül yine tam koruma.

Pardon ben varmışım o zamanlar:D. 2016 da değişmiş.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (80).png
    Ekran Görüntüsü (80).png
    259,5 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Görüntüsü (81).png
    Ekran Görüntüsü (81).png
    262,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran Görüntüsü (82).png
    Ekran Görüntüsü (82).png
    258,1 KB · Görüntüleme: 30
Yok o zamanlar ben yoktum daha da. Bulursam atarım. 2020 ve 2021 de özellikle dediğim 2021 Eylül testinde sadece Norton ve McAfee tam koruma sağlamış. 2021 yılında McAfee zirvesini yaşıyordu. 2022 Eylül yine tam koruma.

Pardon ben varmışım o zamanlar:D. 2016 da değişmiş.

Hocam o sene kullandım rezil bir uygulamaydı dediğim gibi (10. kez diyorum) santivirüs silemediği için format attım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı