Mucize Kartal
Hectopat
Yeterli.Teşekkür ederim McAfee sıkıntılar çıkarırsa deneyebilirim.
McAfee'nin değerler çok kötü gözükmüyor daha iyi var ama bana yeterli gibi.
Yeterli.Teşekkür ederim McAfee sıkıntılar çıkarırsa deneyebilirim.
Total protection kur. Zaten kullanmadığın özellikler olursa onu kapalı hale getirip virusscan Plus haline getirebilirsin.
Biliyorum bende zaten abonelikler kısmından değiştirmeyi düşünüyordum sizden öneri gelince Total protection kalsın diye düşündüm.
607 eski 300 yeni virüs arasından yakaladıkları. Not defterinde raporunu yazdım.
En düşük yanlış tespit yapan ve en iyi veritabanına/detaylı sahip olan bence ESET.Hocam sebebi Kaspersky Ransomware, trojan bulur Malwarebytes ağırlıklı adware, malware bulur. İkisini paket halinde öneriyoruz. Tabii şu an en güzel koruma Norton ve BitDefender'de. Ben olsam paramla Norton for gamers alırım. McAfee iyidir ancak Norton'un da McAfee'nin de yanlış alarmı biraz yüksek. En düşük yanlış alarm yine Kaspersky'da. Sonra ESET'te.
Normal bir kullanıcı için Defender'da yeterli.Teşekkür ederim McAfee sıkıntılar çıkarırsa deneyebilirim.
En düşük yanlış tespit yapan ve en iyi veritabanına/detaylı sahip olan bence ESET.
ESET tespiti nasıl yaptığını söylüyor. BitDefender veya Norton'daki gibi generic gibi söylemler yerine direkt problemi söylüyor. Güvenlik açığıysa güvenlik açığı, vmp ise vmp, miner ise miner.
Bu konuda en iyileri Malwarebytes, ESET, Kaspersky ancak aralarından en iyisinin ESET olduğunu düşünüyorum.
Kaspersky kullanıp üstüne Malwarebytes'den düzenli tarama yapan insanın bilgisayarına virüs girmesi %0.1'den bile düşüktür büyük ihtimalle.
Normal bir kullanıcı için Defender'da yeterli.
Zamanında atp testlerine girerken McAfee 9 puan gibi komik bir rakam almıştı diye hatırlıyorum. Rakipleri ise 13-14 civarındaydı.
İşte o bir zamanlar şu an yeni arayüz ve yeni özellikler var. Eskiden dediğim gibi bir trojanı bile silememişti.(santivirüs).
En düşük yanlış tespit yapan ve en iyi veritabanına/detaylı sahip olan bence ESET.
ESET tespiti nasıl yaptığını söylüyor. BitDefender veya Norton'daki gibi Generic gibi söylemler yerine direkt problemi söylüyor. Güvenlik açığıysa güvenlik açığı, VMP ise VMP, Miner ise Miner.
Bence bu konuda en iyileri Malwarebytes, ESET, Kaspersky ancak aralarından en iyisinin ESET olduğunu düşünüyorum.
Kaspersky kullanıp üstüne Malwarebytes'den düzenli tarama yapan insanın bilgisayarına virüs girmesi %0.1'den bile düşüktür büyük ihtimalle.
Normal bir kullanıcı için Defender'da yeterli.
Zamanında ATP testlerine girerken McAfee 9 puan gibi komik bir rakam almıştı diye hatırlıyorum. Rakipleri ise 13-14 civarındaydı. (yanlış hatırlıyor olabilirim ancak komik bir rakam aldığını çok net hatırlıyorum.)
Eki Görüntüle 2259801
2022 yılında yapılan test.
2 yılda ne değişmiş olabilir? Antivirüs motoru aynı zaten.
Çok eski tarihtende bahsetmiyorum bence 2 yıl sadece 2 yıl.
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerimdir.Hocam çoğu terimi biliyorum ancak VMP ne demek. ESET'i sadece 2 3 gün kullanıp sildim. Benim 30 gün veya 14 gün beleşlere alerjim var da en çok BitDefender total Security durdu o da 1 hafta. Ya satın almam lazım ya da Free olacak. Deneme sürümlerini sevemedim gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.