McDonald's maaşı eksik yatırdı

bars19

Decapat
Daha fazla  
McDonald's'ta çalışıyorum, ilk ayım mesai de yapmıştım maaşım 18.000 bin yatması gerekirken 14.000 yatırıldı. Ne yapabilirim?

Dinlenme gününüz 1 gün mü yoksa 2 gün mü? Eğer 1 gün ise, 26 gün çalışmanız lazım o maaşı alabilmek için. Eğer 26 gün geçirmeden bu parayı aldıysanız bu normal. Büyük ihtimal o Franchise'nin belirlediği bir maaş ödeme günü var. Örnek 5'inde herkese parayı yatıran bir şirket olduğunu düşünün. Bu şirkete 15'inde girerseniz 5'inde parayı alıyorsunuz yani parayı çalıştığınız günden veriyor. Büyük ihtimal sizde böyle bir şey oldu. Bir dahaki ayı tam alırsınız.

Başlangıç günün ne?

6 Kasım.

Dinlenme gününüz 1 gün mü yoksa 2 gün mü? Eğer 1 gün ise, 26 gün çalışmanız lazım o maaşı alabilmek için. Eğer 26 gün geçirmeden bu parayı aldıysanız bu normal. Büyük ihtimal o Franchise'nin belirlediği bir maaş ödeme günü var. Örnek 5'inde herkese parayı yatıran bir şirket olduğunu düşünün. Bu şirkete 15'inde girerseniz 5'inde parayı alıyorsunuz yani parayı çalıştığınız günden veriyor. Büyük ihtimal sizde böyle bir şey oldu. Bir dahaki ayı tam.

6 Kasım da işe başladım 18 yaş altı olduğum için haftada 2 gün iznim var.

Ne zaman başladınız ve maaş günü ne zaman?

6 Kasım da başladım maaş günü 5

6 Kasım.

6 Kasım da işe başladım 18 yaş altı olduğum için haftada 2 gün iznim var.

6 Kasım da başladım maaş günü 5
Normal. İş yerlerinde hesap kesim tarihleri o ayın son günü olur. Yani 31 Kasım'da maaş hesabın kesiliyor. 1'i itibarı ile bir sonraki ay için çalışmış oluyorsun.

Normal. İş yerlerinde hesap kesim tarihleri o ayın son günü olur. Yani 31 Kasım'da maaş hesabın kesiliyor. 1'i itibarı ile bir sonraki ay için çalışmış oluyorsun.

Bilgi için sağ ol forum atmadan önce müdürü aradım açmadı 2 kere yarın bakalım onlar ne diyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı