McDonald's'da çalıșılır mı?

17 yașındayım McDonald's ișe bașladım 2 gün oldu gireli hiç tecrübem olmadığı için sıkıcı geçiyor. Sizce çalıșmaya değer mi?

Yemek sektörü en sıkıcısı şahsen inşaat veya sanayiyi tercih ederim. İnsanlarla uğraşmak çok zor Allah kolaylık versin.

Bu senin vereceğin karar. Memnun musun değil misin? Senin hayatın bu başkalarına sorma o yüzden. Eğer memnun değilsen yine de çalışmaya devam et, ama bir yandan da başka sevebileceğin bir iş bulmaya çalış. Bulursan mc den çıkıp oraya geçersin. En azından MC bilinen bir firma paranı verirler sana. Bir çok yerde çalışıp para alamayan o kadar çok insan var ki, bunları da bir düşün. Konum olarak da bak. Çalıştığın mekan evine yakın mı gittin yol kaç dk ya da saat sürüyor. Bunların hepsini hesaplaman gerekiyor.

Bu senin vereceğin karar. Memnun musun değil misin? Senin hayatın bu başkalarına sorma o yüzden. Eğer memnun değilsen yine de çalışmaya devam et, ama bir yandan da başka sevebileceğin bir iş bulmaya çalış. Bulursan MC'den çıkıp oraya geçersin.

Biraz sıkıcı geliyor benim için o sorun bir de tecrübem yok ondan dolayı.

Dostum sabret her iş öyle gelir. Şirketler 1 ay çalışıp çıkan adama iyi bakmazlar.

Beni kasaya koymadılar arkaya koydular o yüzden biraz zor geçiyor zaman.

Biraz sıkıcı geliyor benim için o sorun bir de tecrübem yok ondan dolayı.
Tecrübe çalışarak elde edilir, oturarak tecrübe kazanamazsın maalesef. Herkes acemi başlar. Önemli olan işi ne kadar hızlı bir şekilde öğrenebilecek ve kavrayabilecek olman. Tecrübem yok diyorsun zaten. Tecrübesi olmayan birini direk kasaya almazlar bunu da söylemiş olayım. Seni arkaya aldılar çünkü genel bütün işleri öğrenmeni isterler önce. Bulaşık yıkamadan başlarsın bir zaman sonra bakmışsın kasaya geçersin, bir bakmışsın bölge müdürü olmuşsun bu işler böyle başlar.

Tecrübe çalışarak elde edilir, oturarak tecrübe kazanamazsın maalesef. Herkes acemi başlar. Önemli olan işi ne kadar hızlı bir şekilde öğrenebilecek ve kavrayabilecek olman. Tecrübem yok diyorsun zaten. Tecrübesi olmayan birini direk kasaya almazlar bunu da söylemiş olayım.

Zaten annemin ve babamın baskısı yüzünden girdim aklımda fabrikada çalıșmak vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı